Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

1-1 στο φιλικό με τα Χανιά



Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό με τα Χανιά. Σκόρερ για την ομάδα της Λαμίας ο Βαγγέλης Ντελέκος στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου. Το σκορ είχε ανοίξει για τους Κρητικούς ο ...Κρητικός στο 34΄. Τα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση χαρακτήρισαν τη φυσιογνωμία της αναμέτρησης.

Η Λαμία ξεκίνησε με τους: Γεωργίου, Ζουλιώτη, Maric, Ρεπετσά, Κωστόπουλο, Φατιόν, Βασιλόγιαννη, Μουμίν, Φράγκο, Ντελέκο και Yenka. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Μπάμπης Τεννές πραγματοποίησε 8 αλλαγές και η Λαμία αγωνίστηκε με τους: Blazic, Αντωνόπουλο, Μκριτσιάν, Λαμπρόπουλο, Ντάλλα, Μαλισσόβα, Αντωνίου, Χαϊκάλη, Κωστόπουλο, Φατιόν και Ντελέκο. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό δοκιμή, ο Παπαευθυμίου και ο Βαλκάνος. 

ΑΟ Χανιά: Σικαλιάς (45’ Βλαχάκης), Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Γκότοβος (58’ Εσονό), Γκούμας, Καραγιάννης (53’ Μαρτσάκης), Καμινιώτης, Καραλής, Πάγκαλος και Κρητικός (88’ Ταταράκης)

Ο αγώνας έγινε κάτω από ασυνήθιστες για την εποχή καιρικές συνθήκες, συννεφιασμένο και βροχερό το Καρπενήσι με το θερμόμετρο να δείχνει 16 βαθμούς. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε περίπου 100 εκδρομείς από τη Λαμία να βρεθούν στην κερκίδα του γηπέδου του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.