Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

check point...Χανιά

Τον πρώτο φιλικό αγώνα δίνει αύριο η Λαμία με αντίπαλο τον Α.Ο. Χανιά, ομάδα της Football League που διεκδίκησε την άνοδό της  στην Super League στα play off της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου με ώρα έναρξης στις 18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη κι η Λαμία θα αγωνιστεί κάτω απ΄ τα βλέμματα των φίλων της που θα ταξιδέψουν στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.  Πολλοί αναμένονται οι εκδρομείς από την Λαμία και να μην ξεχνάμε ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων διοργανώνει εκδρομή για το Καρπενήσι.

Δεν ξέρω τι περιμένει να δει κανείς σ΄αυτό το παιχνίδι. Την ετοιμότητα της ομάδας; Αποκλείεται, η ομάδα δεν είναι έτοιμη και κυρίως ΔΕΝ πρέπει να είναι έτοιμη στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Περιμένει κανείς να δει αν οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα είναι καλοί; Τσάμπα κόπος, εννοείτε ότι είναι καλοί, αλλιώς δεν θα τους έπαιρνε η ομάδα. 

Καλύτερο κίνητρο απ΄την ευκαιρία να απολαύσει κανείς όλη αυτή την διαδικασία ως τα προεόρτια της συμμετοχής στην Football League δεν υπάρχει. Εκδρομούλα μέχρι το κοντινό Καρπενήσι για να ξαναμαζεύεται η παρέα. Γνωριμία με τα νέα πρόσωπα της ομάδας που είναι και πολλά και να καταλάβουν κι όλοι όσοι ήρθαν φέτος στην Λαμία ότι ήρθαν σε μια σπουδαία ομάδα που θέλει να ξανακερδίσει την αίγλη του παρελθόντος! Φανταστείτε το έκπληκτο πρόσωπο του Μπάμπη Τεννέ και των ποδοσφαιριστών όταν θα βγουν για έναν ματσάκι προπόνησης και θα δουν μια κατάμεστη γαλανόλευκη κερκίδα να τους φωνάζει "είμαστε εδώ, σας πιστεύουμε, σας στηρίζουμε". Να χαμογελάσει λίγο κι ο πρόεδρος κι όλοι όσοι δουλεύουν ακούραστα για την ομάδα! Οπότε η βόλτα μέχρι το Καρπενήσι είναι μια καλή επιλογή για αύριο το απόγευμα.

Check point Χανιά με τον Μπάμπη Τεννέ να βάζει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα μετά από 16 ημέρες προπονήσεων. Τα Χανιά του Σούλη Παπαδόπουλου βρίσκονται στο Καρπενήσι από τις 3 Αυγούστου. Πριν ταξιδέψουν για την προετοιμασία τους έδωσαν τον πρώτο φιλικό αγώνα απέναντι στον Κισσαμικό, ομάδα των Χανίων, με αποτέλεσμα 0-0    

Ταξίδι στο χρόνο:

(φωτογραφία από την ιστοσελίδα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)
Ο Πέτρος Πανόπουλος αγωνίστηκε την χρονική περίοδο 1974-1978 στον Α.Ο. Χανιά

(φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.