Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Νεόφυτος - τον ήθελαν πολλοί, τον κέρδισε η Λαμία! (extra video)


Η ομάδα μας ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή. Ο Κώστας Νεόφυτος συμφώνησε με την Λαμία και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει σχετικά:  

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Κωνσταντίνου Νεόφυτου. Ο 25χρονος (4/11/1989) αγωνιζόταν τα 2 τελευταία χρόνια με την φανέλα του Αχαρναϊκού όπου πέρυσι πέτυχε 13 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ζάκυνθο και Πόρο.

 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή που συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της με την παρουσία του Προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της Λαμίας αγωνίστηκε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, ξεκίνησε 24 φορές ως βασικός και  συμμετείχε για 2.119 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Αχαρναϊκού στο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας 13 γκολ, δείτε το βίντεο με τα επιτέυγματά του:



"Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και για να βοηθηθώ" ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κώστας Νεόφυτος, επίσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παπαϊωάννου, τον προπονητή κ. Τεννέ αλλά και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του στη Λαμία.

 (φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.