Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

τελικά αλλιώς είναι τα πράγματα

Η περίοδος των καλοκαιρινών μεταγραφών γεμίζει με προσδοκίες τους οπαδούς με τις πληροφορίες για τους παικταράδες που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας. Επειδή το καλοκαιράκι γενικά προσφέρεται για χαλάρωση και λίγο χαβαλέ, τις περισσότερες φορές παρ΄ ότι όλοι γνωρίζουν ότι οι μεταγραφικές φήμες συνήθως απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, τις υιοθετούν, έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε στην παρέα και να κομπάζουμε για την ομάδα μας που θα γίνει Real Madrid με τους δικούς της Galacticos! Τέτοιες φήμες κυκλοφόρησαν και στην Λαμία με βασικό πρωταγωνιστή τον Rοy Carroll. Πολλά αθλητικά sites αναφέρθηκαν στην επικείμενη μεταγραφή του σπουδαίου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό στη Λαμία:








Τελικά ο Roy Carroll επέστρεψε στη Βρετανία και στη Notts County FC. Πάντως οι οπαδοί της ομάδας δεν έμειναν με το παράπονο, η Λαμία απέκτησε δύο σπουδαίους τερματοφύλακες, τον Θανάση Γεωργίου:

και τον Srđan Blažić:
και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Football League!

Eύλογα αναρωτιούνται για τις ειδήσεις περί μεταγραφών στο video οι "οπαδοί", για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι "τελικά αλλιώς είναι τα πράγματα". Απολαύστε το: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.