Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Γ.Σ. Προσοτσάνη - Α.Σ. Λαμία 1-1


Πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Λαμία στην Προσοτσάνη από τη τοπική ομάδα. Σ΄αυτόν τον κρίσιμο αγώνα η Λαμία παρουσιάστηκε δυνατή, συγκροτημένη και πήρε το θετικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για 65΄με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λαμπερνάκη.
πολυάριθμοι οι φίλοι των γηπεδούχων στην κερκίδα

Η Λαμία ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Φυσέκη, Φυτανίδη, Παϊζάνο, Πάνο, Κακαρά, Λαμπερνάκη, Κώτσου, Κωνσταντόπουλο, Μπάκανο, Θανόπουλο και Αντωνιάδη, στο β΄μέρος αγωνίστηκαν και οι Χατζηβαλσάμης, Δημητρακόπουλος και Κωταϊδης.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κυλούσε το παιχνίδι μέχρι το 24ο λεπτό όταν μετά από ένα γέμισμα στην περιοχή της Προσοτσάνης Αντωνιάδης και Λαμπερνάκης διεκδίκησαν τη μπάλα, ο Λαμπερνάκης έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή διεκδικώντας την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό κι ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την 2η κίτρινη στον παίκτη της Λαμίας θεωρώντας πως προσπάθησε να τον ξεγελάσει ώστε να κερδίσει πέναλτυ. Ο Λαμπερνάκης είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο η Προσοτσάνη ανέβηκε κι άρχισε να πιέζει τη Λαμία για ν΄ανοίξει το σκορ.


πίεζε η Προσοτσάνη αλλά χωρίς αποτέλεσμα..

ο Φυσέκης δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Λαμία διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Θανόπουλο στο 37΄. Ο παίκτης της Λαμίας από πλάγια αριστερά πλάσαρε, πέρασε την μπάλα πάνω απ΄τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και την έστειλε στα δίκτυα διαμορφώνοντας το 0-1! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν΄αντιδράσουν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 2ο μισό του αγώνα η εικόνα ήταν διαφορετική. Η Προσοτσάνη μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο για ν΄αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση. Η πίεση απέφερε καρπούς στο 54΄όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ που καταλόγισε υπέρ τους ο διαιτητής μετά από χέρι του Πάνου. Το πέναλτυ εκτελέσθηκε εύστοχα από τον Παππά και το 1-1 μόλις στο 55΄άλλαξε τη μορφή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω αύξησαν την πίεση αλλά το άγχος τους για την επίτευξη και δεύτερου γκολ ήταν ολοφάνερο στο τελείωμα των φάσεων.

Θανόπουλος και Κωνσταντόπουλος τα έδωσαν όλα στον αγώνα κι αντικαταστάθηκαν.

Παρά την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο η Προσοτσάνη δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Παϊζάνος ήταν ανίκητος στην αμυντική γραμμή της Λαμίας κι ο Φυσέκης νικήθηκε μόνο απ΄την άσπρη βούλα του πέναλτυ.

τα 4 λεπτά των καθυστερήσεων ήταν 4 αιώνες αγωνίας....

Η Λαμία κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα σ΄εναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε εκτός έδρας, σε μια καυτή έδρα, βρέθηκε με παίκτη λιγότερο πολύ νωρίς, δεν είχε τον Ντανιέλ Μπατίστα στον πάγκο της, αποβλήθηκε νωρίς στο 2ο ημίχρονο και ο Νίκος Τσάμης, είχε τις σημαντικές απουσίες των Χουλιάρα, Τεκελίδη κι όμως τα κατάφερε αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ βαριά φανέλα! Στην κερκίδα του γηπέδου της Προσοτσάνης βρεθήκαμε και 10 Λαμιώτες που φύγαμε χαμογελαστοί κι ανακουφισμένοι απ΄την εξέλιξη του αγώνα.



Το πέναλτυ της Προσοτσάνης.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!

Δυστυχώς με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, παράγοντες και οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στην ομάδα της Λαμίας.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Θανάση πολύ καλή δουλειά!
    Βρεθήκαμε και εμείς στην Προσοτσάνη (με ένα φίλο) για τον κρίσιμο αγώνα της Λαμιάρας, γνωρίσαμε και το Θανάση και μερικούς άλλους φίλους της Λαμίας αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν δύσκολο να εκδηλωθείς (τη στιγμή του γκολ ειδικά) ανάμεσα στους φίλους της Προσοτσάνης.
    Πάντως η φιλοξενία τους ηταν άψογη και θέλω να καταθέσω οτι για την κρισιμότητα του παιχνιδιού ήταν πολύ ήρεμοι.
    Το γήπεδό τους είναι πολύ καλό (με σκέπαστρο παρακαλώ) ενώ το ποδόσφαιρο που παίχθηκε ήταν αρκετά ποιοτικό με πολλές πάσες και λίγα λάθη απο τις δύο ομάδες. Έδωσε το παρών και ο πρόεδρος.
    Εύγε και πάλι στο Θανάση για την προσπάθεια ενημέρωσης των φίλων της Λαμίας!
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia sou thanasi.de me kseris brika tyxaia to blog sou.pisteuo na se gnoriso kapia stigmi sto gipedo.kaneis foveri doulia!!!exv kanei kai ego ena blog gia th lamiara me sxolia eksoathlitika kirios.otan omos to psaxno sto google den to brisko.mporis na boithisis katholou???to blog einai.lamia-world.blogspot.com.ela mori lamiaraaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.