Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Η αγωνιστική δράση τελείωσε για τη φετινή περίοδο κι οι ομάδες ετοιμάζονται για το νέο πρωτάθλημα. Είναι η καταλληλότερη ώρα για να εξηγήσω τους λόγους που με ώθησαν να δημιουργήσω αυτό το blog και να κάνω έναν απολογισμό.

Εργάζομαι και ζω μακριά απ΄τη Λαμία και μου είναι δύσκολο και δαπανηρό να παρακολουθώ τους αγώνες της Λαμίας από κοντά. Η «δίψα» μου για ενημέρωση για τα όσα αφορούν την αγαπημένη μου ομάδα είναι έντονη. Επειδή όμως στην ίδια θέση μ΄εμένα υπάρχουν πάρα πολλοί Λαμιώτες που ζουν εκτός Λαμίας κι αγωνιούν και ψάχνουν κάθε διαθέσιμο τρόπο για να ενημερωθούν για τον Α.Σ. Λαμία σκέφτηκα να δημιουργήσω το lamiafc.blogspot.com. Μέσα από τo blog θέλω να προσφέρω πληροφόρηση σ΄όσους δεν μπορούν να δουν την Λαμία ν΄αγωνίζεται μέσα απ΄το γήπεδο. Αποφάσισα λοιπόν να καταγράφω την αγωνιστική δράση της ομάδας και να την αναρτώ στο διαδίκτυο ώστε να έχουν ενημέρωση όσοι δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο.

Η προσπάθειά μου βασίζεται στο συναίσθημα, στην αγνή αγάπη προς το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα προς την ομάδα της πόλης μου! Δεν κερδίζω τίποτα εκτός από τα καλά λόγια που μου λένε στο δρόμο γνωστοί και άγνωστοι και τα καλά σχόλια που αφήνετε στις αναρτήσεις και μου δίνετε θάρρος για να συνεχίσω. Νιώθω ένας ακόμα οπαδός της Λαμίας που την αγαπά και αγωνιά για την τύχη της όπως οι περισσότεροι από εμάς κι ελπίζω να έρθει η μέρα που θα δούμε τη Λαμία ψηλά, όσο ψηλότερα μπορούν να την πάνε με την προσπάθειά τους εντός αγωνιστικού χώρου οι παίκτες της κι ο προπονητής της!

Ως τώρα έχουν επισκεφτεί το lamiafc.blogspot.com περισσότεροι από 250 διαφορετικοί επισκέπτες κι είμαι σίγουρος ότι πολλοί το διαβάζουν κι από άλλους παραπέμπτες. Υπάρχουν τακτικοί επισκέπτες απ΄όλη την Ελλάδα αλλά κι από τον Καναδά, την Τσεχία και την Γερμανία. Στις δύο ψηφοφορίες που ανέρτησα η συμμετοχή των αναγνωστών επιβεβαίωσε την κοινή αίσθηση τόσο για την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας όσο και για τον καλύτερο παίκτη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια μου για τους αγώνες αναπαράχθηκαν από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά. Θα συνεχίσω την προσπάθεια με μόνο στόχο να μοιραστώ εικόνες και συναισθήματα μ΄όλους όσους έχουν το ίδιο πάθος μαζί μου, το ποδόσφαιρο και τον Α.Σ Λαμία!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν στην δημιουργία και διατήρηση του blog. Όλοι όσοι καθήσαμε μαζί στην κερκίδα, εντός κι εκτός Λαμίας έχουν μερίδιο συμμετοχής σ΄αυτή την προσπάθεια κι ελπίζω να νιώσουμε πολλές χαρές με την πορεία της αγαπημένης ομάδας μας στα χρόνια που θα έρθουν!

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΘΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ),ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαβορί για άνοδο είναι ο Παναιτωλικός και μετά η Δόξα και ο Μακεδονικός. Ερωτηματικό ο ΠΑΟΝΕ με τους πολλούς περσινιούς δικούς μας. Η Λαμία πάει από 6η- 10η.Δεν ανεβαίνει ούτε με σφαίρες , δεν θα κινδυνέψει καθόλου.Η ομάδα είναι πλήρης μπροστά , έχει κενά πίσω. Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό καθώς στους 6 τελευταίους αγώνες οι 4 είναι εντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.