Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας


Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία 4-0



Το πιο δυνατό φιλικό τεστ έδωσε η Λαμία απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Αλμυρού. Ο Κώστας Σταματίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί σχεδόν καθόλου ως τώρα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν μπορεί να γίνει κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός για τον αγώνα μιας κι οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και δοκίμασαν διάφορα σχήματα. Η Λαμία ξεκίνησε με τον Σουμουλίδη τερματοφύλακα, δεξιός αμυντικός ο Στουρνάρας, αριστερά ο Κυριακίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Μαϊστρέλλης με τον Ακπαρίδη. Στη μεσαία γραμμή στον άξονα έπαιξαν ο Λουμπαρδέας με τον Νικολόπουλο, δεξιά ο Παπουλής κι αριστερά ο Πιρόνκοφ. Επιθετικό δίδυμο ο Μασάδο με τον Νουτσκόφσκι. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Πολυχρονίδης, Κολιάκης, Βιτζέκας, Λαμπρογεώργος, Μπαμπατσιάς, Κιοσσές, Γκαρασίνο, Χατζής, Γκάγκας, Κωστής.


Οι αντίπαλοι πριν την αναμέτρηση

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας ήταν απ΄τους κορυφαίους για τη Λαμία!

Δημήτρης Λαζαρίδης, ο μεγάλος απόντας...

Σταματίου και Μπουμπένκο δέχονται τις συστάσεις του διαιτητή προκειμένου να ηρεμήσουν τους παίκτες τους. Φιλικό ήταν...

Ο Φάνης Λαμπρογεώργος στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Λαμίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία αγωνίστηκε με τους παίκτες που προορίζονται για την βασική ενδεκάδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός έπαιξε με τα δεύτερα. Οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες αλλά τελικά ο Ολυμπιακός με σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 43΄. Καλές εντυπώσεις άφησαν με την απόδοσή τους οι πρωτοεμφανιζόμενοι Νικολόπουλος και Ακπαρίδης. καλός, όπως και στον αγώνα της Μυτιλήνης, ήταν ο Λουμπαρδέας ενώ ο Πιρόνκοφ δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Σταθερές αξίες για την Λαμία ο Στουρνάρας, ο Νουτσκόφσκι και ο Κυριακίδης. Προβλημάτισε με την απόδοσή του ο Μασάδο μιας και κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα καθώς και ο Φώτης Παπουλής που δεν βοηθάει καθόλου στον ανασταλτικό τομέα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβαλε το... "βαρύ πυροβολικό" στο παιχνίδι. Η Λαμία έβαλε τους "μικρούς" και φυσιολογική εξέλιξη ήταν η διεύρυνση του σκορ ως το 4-0. Ο Ιωάννου διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» στο 66' ενώ το 3-0 σημείωσε στο 72' ο Στεφανίδης με κεφαλιά. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78' ο Ραμί με σουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.