Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Πρωτάθλημα



Λαμία - Παναιτωλικός 0-0


Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Λαμίας και Παναιτωλικού για την 1η αγωνιστική. Μπροστά σε 3500 οπαδούς τους οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ξεκινήσουν με νίκη τον φετινό "μαραθώνιο" του πρωταθλήματος αλλά έμειναν στο 0-0...





Ενθουσιώδεις οι φίλοι της Λαμίας!



Δυναμικό παρόν έδωσαν και οι φίλοι του Παναιτωλικού!


Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Σουμουλίδη, δεξιός αμυντικός ο Στουρνάρας ( αρχηγός), αριστερός ο Κυριακίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Μαϊστρέλλης με τον Ακπαρίδη. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν στο κέντρο Νικολόπουλος και Λουμπαρδέας, δεξιά ο Παπουλής και αριστερά ο Μαντζιούρας. Επιθετικοί για την Λαμία ο Μασάντο και ο Νουτσκόφσκι.


Οι παίκτες της Λαμίας χαιρετούν τον κόσμο...

...που κατέκλυσε τις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Λαμίας όπως σε κάθε πρεμιέρα!

Η Λαμία ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κι έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Η πρώτη μόλις στο 7΄με τον Μασάντο αρχικά να μην μπορεί να κερδίσει σε τετ α τετ τον Μπαμπανιώτη, στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε ο Βραζιλιάνος της Λαμίας απέκρουσε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα ο Γκόλιας και στο τρίτο σουτ που έκανε ο Παπουλής σωτήρας για την εστία του Παναιτωλικού ήταν ο Θεοδοσιάδης.
Συνέχισε την πίεση η Λαμία κι η κεφαλιά του Νουτσκόφσκι από καλή θέση, πέρασε άουτ.




Η ατυχία για την Λαμία ήρθε στο 25΄όταν αποχώρησε από το παιχνίδι ο Παπουλής λόγω τραυματισμού. Στη θέση του πέρασε ο Λαζαρίδης και πήγε δεξιά στη μεσαία γραμμή ο Νικολόπουλος.

Ο Παπουλής εκτελεί κόρνερ για τη Λαμία.

Η Λαμία είχε τον έλεγχο του αγώνα σ΄όλο το 1ο ημίχρονο κι έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 37΄όταν μετά από σέντρα του Στουρνάρα από δεξιά ο Νουτσκόφσκι από το ύψος της μικρής περιοχής με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω απ΄το οριζόντι δοκάρι του Παναιτωλικού...
Ο Παναιτωλικός απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες της Λαμίας στο 43΄. Μπελεβώνης, Δέντσας και Μανίκας συνδυάστηκαν εκπληκτικά και το σουτ του Μανίκα σταμάτησε στο δοκάρι της Λαμιώτικης εστίας! Η φάση αυτή ήταν προάγγελος για τα όσα θ΄ακολουθούσαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Κώστας Σταματίου πέρασε στον αγώνα τον Γκαρασίνο στη θέση του μαχητικού αλλά χωρίς ουσία, Μασάντο. Ο Παναιτωλικός με τον Ντελγκάδο αντί του Ζουρούδη στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο κι άρχισε να πιέζει τη Λαμία. Η είσοδος του Νίκιτς στον αγώνα στο 64΄ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη επιθετική ώθηση στην Αγρινιώτικη ομάδα.

Ο Μαϊστρέλλης απομακρύνει την μπάλα απ΄την περιοχή της Λαμίας.

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της Λαμίας που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Η Λαμία ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο 61΄με τον Κολιάκη να μπαίνει αντί του Λαζαρίδη...
Το 0-0 έμεινε ως τη λήξη του αγώνα αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους φίλους της Λαμίας! Ο Παναιτωλικός φάνηκε πιο έτοιμος από τη Λαμία στην έναρξη του πρωταθλήματος, με καλύτερη φυσική κατάσταση. Κλειδί γενικότερα για τις ομάδες της Γ΄ εθνικής θα είναι η υποχρεωτική παρουσία νεαρών παικτών στην βασική ενδεκάδα κι ο Μπαμπανιώτης είναι το μεγάλο πλεονέκτημα τουΠαναιτωλικού.
Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Μπαμπανιώτης, Κομεσίδης, Γκόλιας, Χαραλαμπάκης, Θεοδοσιάδης, Δέντσας, Μουμίν, Μπελεβώνης (64' Νίκιτς), Χρυσάφης (78΄ Παπαποστόλου), Μανίκας, Ζουρούδης (46΄ Ντελγκάδο).

Εμείς πάντως χαρήκαμε το παιχνίδι κι ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα πάμε στο γήπεδο να καθόμαστε σε πλαστικό καθισματάκι. Ελπίζουμε να δούμε κι άλλα παιδάκια κι οικογένειες ανάμεσά μας. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε ποτέ ξανά ανθρώπους να βρίζουν δίπλα μας χωρίς να μας σέβονται. Ελπίζουμε να μας δώσει πολλές χαρές η ομάδα μας. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά της Λαμίας!

4 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια για την αναλυση του παιχνιδιου.ειμαι φιλαθλος του παναιτωλικου και σε σχεση με κατι αλλα blog δικα σας που διαβασα αποδιδετε τα γεγονοτα πολυ σωστα και αντικειμενικα.ενα μεγαλο μπραβο και στον κοσμο του αγρινιου που ειναι παντα παρον σε ολα τα παιχνιδια του παναιτωλικου μας.σας περιμενουμε στο αγρινιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε από το Αγρίνιο σ΄ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου! Μακάρι να έλειπαν κι οι, ελάχιστες ευτυχώς, ασχήμιες απ΄τις δυο κερκίδες χθες. Εντυπωσιακοί οι φίλοι του Παναιτωλικού όπως και η ομάδα τους που θα έπρεπε να φανεί πιο τολμηρή αν ήθελε κάτι περισσότερο από το 0-0. Θα έρθω και στο Αγρίνιο κι είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλύτερο, ποιοτικά, παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες..Αν κι έχω φύγει χρόνια από Λαμία πάντα το μυαλό μου είναι στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας..Μακάρι ο κόσμος εκεί να δείξει την απαιτούμενη υπομονή και τα αποτελέσματα κι η άνοδος να έρθει σύντομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν εξαιρεσουμε τους 2-3 απο καθε μερια,το παιχνιδι ηταν ηρεμο και μια χαρα περιφερομασταν στους δρομους της λαμιας χωρις να μας πειραξει κανεις.πολλοι φιλαθλοι του παναιτωλικου ηταν αναμεσα στους φιλαθλους της λαμιας και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.