Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Πρωτάθλημα



Λαμία - Εθνικός Κατερίνης 3-0


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βάντερ Μασάντο η Λαμία πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα! Μπροστά σε περίπου 1000 οπαδούς της η Λαμία επικράτησε δίκαια και άνετα του Εθνικού Κατερίνης με 3-0 προσφέροντας γκολ και θέαμα!


Ο κορυφαίος της Λαμίας!

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τον Σουμουλίδη τερματοφύλακα, δεξιό αμυντικό τον Στουρνάρα, αριστερός ο Κυριακίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Ακπαρίδης με τον Μαϊστρέλλη (αρχηγός). Στη μεσαία γραμμή κεντρικοί ο Λουμπαρδέας με τον Νικολόπουλο, δεξιά ο Παπουλής και αριστερά ο Κωστής. Επιθετικοί ο Μασάντο με τον Νουτσκόφσκι.


Οι δύο ομάδες στη σέντρα.

Η Λαμία στην πρώτη καλή στιγμή της στον αγώνα πέτυχε γκολ διώχνοντας το άγχος. Ο Κυριακίδης σέντραρε από αριστερά, ο Νουτσκόφσκι με κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Μασάντο κι ο Βραζιλιάνος της Λαμίας με εκπληκτικό ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Εθνικού για το 1-0 μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης!


Ο Μασάντο μας έστειλε όλους στα ουράνια με το υπέροχο γκολ που πέτυχε!

Η Λαμία μετά το γκολ παίζοντας σωστό κι όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα με σκόρερ ξανά τον Μασάντο! Ο Στουρνάρας επανέφερε τη μπάλα μετά από πλάγιο άουτ και τροφοδότησε τον Παπουλή. Ο Παπουλής μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Εθνικού, πάσαρε στον Μασάντο κι ο επιθετικός της Λαμίας με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα για 2η φορά στα δίκτυα των φιλοξενούμενων στο 21΄


Ο Μασάντο πλασάρει για το 2-0!

Η Λαμία χαλάρωσε μετά το 2-0, έδωσε χώρο στον Εθνικό κι έβγαινε διαρκώς στην κόντρα επίθεση παίζοντας πολύ από τα πλάγια. Θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ στο 1ο ημίχρονο η Λαμία αλλά οι παίκτες της δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια.


Μασάντο, Παπουλής και Νουτσκόφσκι στη μεγάλη περιοχή του Εθνικού...

Ο Εθνικός προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Σουμουλίδη και θα το είχε καταφέρει αν ο Τσίκου κι ο Καλαμπάκας ήταν πιο αποφασιστικοί στις προσπάθειές τους! Το ημίχρονο έληξε με τη Λαμία να έχει καθαρό προβάδισμα στο σκορ και να είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Στο 2ο ημίχρονο ο Εθνικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε τη Λαμία. Έβαλε και τον Έμπους στο παιχνίδι ο προπονητής του Εθνικού για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του αλλά ο παίκτης, που έπαιξε και στη Λαμία στο παρελθόν, τραυματίστηκε στην πρώτη επαφή που είχε με την μπάλα κι αποχώρησε.


Ο Έμπους ανάμεσα στους αμυνόμενους παίκτες της Λαμίας.

Αποτέλεσμα της πίεσης του Εθνικού ήταν αρχικά να κερδίσει ένα έμμεσο φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας αλλά το σουτ που έγινε κόντραρε στο τείχος των παικτών της Λαμίας κι η μπάλα απομακρύνθηκε.
Κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν το πέναλτυ που κέρδισε ο Εθνικός σε ανατροπή του Tσίκου. Ο Καλαμπάκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτυ αλλά ο Σουμουλίδης απέκρουσε στη δεξιά του γωνία το σουτ του παίκτη της Κατερινιώτικής ομάδας διατηρώντας ανέπαφη την εστία του!



Ο Σουμουλίδης αποκρούει το πέναλτυ του Εθνικού.


Η Λαμία είχε κινητήριο μοχλό των επιθετικών της προσπαθειών στο 2ο ημίχρονο τον Νικολόπουλο. Ο Πατρινός μεσοεπιθετικός δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αμυντική διάταξη του Εθνικού και βοήθησε πολύ την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.


Άλλη μια αντεπίθεση ξεκινά από τα πόδια του Νικολόπουλου!

Στην πρώτη καλή στιγμή που είχε στο 2ο ημίχρονο η Λαμία στο 65΄ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ! Ο Μαϊστρέλλης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον ξεμαρκάριστο Μασάντο. Ο Μασάντο από θέση δεξιού εξτρέμ έστρωσε την μπάλα στον Νικολόπουλο που ανακόπηκε από τους αμυντικούς του Εθνικού. Στη φάση μπήκε ο Νουτσκόφσκι, διεκδίκησε τη μπάλα κι αφού πέρασε τους αντίπαλους αμυντικούς πλάσαρε ψύχραιμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!


Ο Νουτσκόφσκι απέναντι στο 3-0...

Ο Κώστας Σταματίου στο 2ο ημίχρονο χρησιμοποίησε τον Κολιάκη αντί του Παπουλή, τον Γκαρασίνο ση θέση του Μασάντο και τον Μαντζιούρα στη θέση του Κωστή.

Η νίκη και η καλή εμφάνιση της ομάδας άφησαν ικανοποιημένους τους οπαδούς της Λαμίας κι όλοι ελπίζουν να μπει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.