Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Πρωτάθλημα



Φωκικός - Λαμία 2-2


Ισοπαλία σαν νίκη για την Λαμία στην Άμφισσα! Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συγκλονιστική με την Λαμία να ισοφαρίζει στο 94' και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σ΄έναν πανάξιο αντίπαλο!

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο Νίκος Σουμουλίδης ξεσπά μετά το 2-2...

Φωκικός και Λαμία παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Άμφισσας για να διεκδικήσουν τη νίκη σ΄έναν αγώνα που αποδείχθηκε ντέρμπυ. Περίπου 2000 ήταν οι θεατές του αγώνα κι ανάμεσά τους πάρα πολλοί οπαδοί της Λαμίας, περισσότεροι από 300! Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε τους Σουμουλίδη τερματοφύλακα, Στουρνάρα στο δεξί άκρο της άμυνας, Κυριακίδη στο αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ακπαρίδη και Μαϊστρέλλη (αρχηγός). Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Παπουλής, αριστερά ο Κωστής και στον άξονα ο Λουμπαρδέας με τον Νικολόπουλο. Επιθετικοί ο Μασάντο κι ο Νουτσκόφσκι.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση


Ο Φωκικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Μπρη να μην βρίσκει στόχο. Στο 3΄το σουτ του Τριανταφύλλου από το ύψος της περιοχής χτύπησε στο δοκάρι της Λαμιώτικης εστίας. Ο Δημουλιάς στο 6' κατάφερε τελικά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Σουμουλίδη και να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο Δημουλιάς έχει σκοράρει για το 1-0...

Η Λαμία μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα ανέλαβε επιθετική πρωτοβουλία στο παιχνίδι και στο 16' κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα. Ο Παπουλής εκτέλεσε φάουλ απο θέση έξω δεξιά κι ο Μασάντο με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Λαμία!




Ο Μασάντο ισοφαρίζει τον αγώνα!

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο δημιουργός κι ο σκόρερ της Λαμίας πανηγυρίζουν!

Δύο λεπτά μετά το γκολ της Λαμίας ο αρχηγός της στη χθεσινή αναμέτρηση, Στέλιος Μαϊστρέλλης αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Ο Ταμπάκης έφυγε σε κόντρα επίθεση για τον Φωκικό κι ο Μαϊστρέλλης με τον αγκώνα του χτύπησε τον παίκτη των γηπεδούχων για να τον ανακόψει. Ο διαιτητής έδειξε αβίαστα την κόκκινη κάρτα στον Μαϊστρέλλη κι η Λαμία έμεινε με 10 στον αγωνιστικό χώρο...

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο διαιτητής αποβάλει τον αρχηγό της Λαμίας...

Ο Φωκικός με αριθμητικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ. Το πείραμα του Κώστα Σταματίου να παίξει κεντρικός αμυντικός ο Λουμπαρδέας δεν πέτυχε και στον αγώνα πέρασε ο Βιτζέκας αντί του Νικολόπουλου.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο Σπύρος Βιτζέκας μπαίνει στο παιχνίδι.

Στο 33΄ο Φωκικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα . ο Μπρης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Σουμουλίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας τον νίκησε. Το 1ο ημίχρονο τελείωσε χωρίς καμία άλλη αξιόλογη φάση με το αποτέλεσμα ισόπαλο αλλά την Λαμία να συνεχίζει με 10...

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στη θέση του Κωστή μπήκε ο Κολιάκης με εμφανή πια την πρόθεση του προπονητή της Λαμίας να παίξει με αντεπιθέσεις. Ο Φωκικός όμως μπήκε ξανά πιο αποφασιστικός στο παιχνίδι και στο 54' έχασε την ευκαιρία να σκοράρει όταν το σουτ του Καραγκούνη από δεξιά πέρασε άουτ. Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Σταματίου που έριξε στον αγώνα τον Όσκαρ Γκαρασίνο αντί του Νουτσκόφσκι για να δώσει ταχύτητα στην κορυφή της επίθεσης μιας κι ο Πολωνός φορ της Λαμίας είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στους υψηλόσωμους και δυνατούς αμυντικούς του Φωκικού.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο Νουτσκόφσκι δίνει τη θέση του στον Γκαρασίνο.

Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Γκαρασίνο έκανε αισθητή την παρουσία του. Στο 58' ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Ίσσαρης αρνήθηκε το καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ της Λαμίας...




Η ανατροπή του Γκαρασίνο.

Στο 67' ο Γκαρασίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τη Λαμία μπροστά στο σκορ όταν από πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον Τακίδη.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο Γκαρασίνο χάνει την ευκαιρία για το 1-2...

Η συνέχεια του αγώνα ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους που ανέβασαν στροφές, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι είδαν τις προσπάθειές τους να φέρνουν αποτέλεσμα στο 75' με τον Ταμπάκη να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά δίνοντας προβάδισμα στον Φωκικό.



Ο Ταμπάκης κάνει το 2-1...



Η Λαμία μετά το 2-1 ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσει στην ισοφάριση, ρισκάρισε αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία κι απείλησε ουσιαστικά με 2 εκτελέσεις φάουλ του Μασάντο.



Η πρώτη εκτέλεση φάουλ από τον Μασάντο...



Ο Μασάντο απειλεί ξανά με φάουλ.

Στο 86' ο Φωκικός έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα. Ο Κουτελιέρης σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Σουμουλίδης με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο Σουμουλίδης διώχνει το σουτ του Κουτελιέρη.

Ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του, ο 4ος διαιτητής έδειξε 4 λεπτά για τις καθυστερήσεις του αγώνα κι η ήττα έδειχνε πολύ κοντά...

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση


Η Λαμία όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη της στο παιχνίδι. Ο Μασάντο έγινε κάτοχος της μπάλας κι απο θέση δεξιού εξτρέμ σέντραρε στην περιοχή του Φωκικού, ο Βαγγέλης Στουρνάρας λύτρωσε τη Λαμία με κοντινό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Οι παίκτες της Λαμίας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά το γκολ βλέποντας τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται.

κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

Ο αρχηγός Βαγγέλης Στουρνάρας μόλις έχει σκοράρει και δίνει το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς!

Οι παίκτες του Φωκικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για off side στο γκολ της Λαμίας αλλά ο διαιτητής έδειξε σέντρα και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Αναμφίβολα πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής που με τις αποφάσεις του αδίκησε και τις δύο ομάδες. Η Λαμία με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κι αυτό είναι επιτυχία!
Μπράβο στα παιδιά μας! Καλή συνέχεια στην "μάχη" του πρωταθλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.