Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008


Έλεος...


Απορώ, τόσο πολύ υποτιμάνε πια τη νοημοσύνη του Λαμιώτη που πηγαίνει στο γήπεδο;


Το jukebox είναι μια ημιαυτόματη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής η οποία μπορεί να παίξει επιλεγμένα τραγούδια. Συνήθως λειτουργεί με κέρματα αλλά υπάρχουν και ''άλλα" που παίρνουν και χαρτονομίσματα, από μπλε μέχρι ΜΩΒ! Όσο το "ταΐζει" κάποιος ακούει και τα τραγούδια που θέλει.
Ε, λοιπόν επειδή το "Forza Λαμία" δεν είναι juke box και δεν το ταΐζει ΚΑΝΕΝΑΣ θα παίζει τα τραγούδια που σιγοτραγουδάει ο κόσμος επειδή τον αντιπροσωπεύουν. Έτσι νιώθω, αυτά θα γράφω κι όποιος με διαβάζει έχει γνώση και κρίση και βγάζει τα συμπεράσματά του! Στην πλειοδοσία των σκυψομεσάκηδων, για το ποιός θα σκύψει πιο χαμηλά μπροστά στον αφέντη, το "Forza Λαμία" δεν θα συμμετάσχει... Αυτός ο ιστότοπος θα στηρίζει όποιον έμπρακτα αποδεικνύει ότι αγαπά τον Α.Σ. Λαμία με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση! Δεν το τρώμε ρε το παραμύθι σας πια... μας κουράσατε... μας αγανακτήσατε... Ταΐστε όσο θέλετε το jukebox, έτσι κι αλλιώς εμείς να "ροκάρουμε" θέλουμε, την οπερέτα σας δεν τη γουστάρουμε!

ΛΑΜΙΑ στις χαρές ΛΑΜΙΑΡΑ στις λύπες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.