Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Πρωτάθλημα


Διώξτε τα σύννεφα...


Ο συννεφιασμένος ποδοσφαιρικός ουρανός της Λαμίας θα ξαναγίνει λαμπερός αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φέρουν τον ήλιο! Με νέο προπονητή τον Νίκο Κουρμπανά και σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο. Νέων Επιβατών, οι παίκτες της Λαμίας έχουν την δυνατότητα να δώσουν απάντηση σε κάθε αμφισβήτηση για την αξία της ομάδας. Η Λαμία εμπιστεύτηκε την βαριά φανέλα της σ΄αυτά τα παιδιά και περιμένει... Με συμπαραστάτη σ΄αυτή τη δύσκολη αποστολή τον φίλαθλο κόσμο της η Λαμία θα πάει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Με αντιπάλους τους πρώην παίκτες μας, που έφυγαν πικραμένοι από την ομάδα, τον Παϊζάνο, τον Θανόπουλο, τον Τεκελίδη, τον Κώτσου, τον Βρακά, τον Μπλιθικιώτη η αποστολή της Λαμίας γίνεται ακόμα δυσκολότερη.
Ιδιαίτερης μνείας είναι δύο αγώνες που αφορούν τις δύο ομάδες. Η περυσινή ήττα του Π.Α.Ο.Ν.Ε στη Λαμία που ουσιαστικά του στέρησε τη συμμετοχή στο μπαράζ της ανόδου στη Β εθνική αλλά και η περιπετειώδης ήττα του αδιάφορου βαθμολογικά Π.Α.Ο.Ν.Ε. την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 1990-91 από την Νίκη Βόλου, αποτέλεσμα με το οποίο η Λαμία οδηγήθηκε στο μπαράζ της Καρδίτσας με αντίπαλο τη Νϊκη Βόλου και τελικά υποβιβάσθηκε στην Δ΄εθνική...

Π.Α.Ο.Ν.Ε.


Παναθλητικός Αναμορφωτικός Όμιλος Νέων Επιβατών

Η ομάδα του ΠΑΟΝΕ ιδρύθηκε το 1928. Το 1988 προβιβάσθηκε για πρώτη φορά στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και συμμετείχε για 3 συνεχόμενες περιόδους. Η επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία το 2006 κι η διεκδίκηση της ανόδου στην Β΄εθνική την περίοδο 2007-08 είναι οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορική διαδρομή του προσφυγικού συλλόγου! Στο φετινό πρωτάθλημα ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. αγωνίζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Περαίας χωρητικότητας 800 θεατών.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Με σύμμαχο το αήττητο στις αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Ν.Ε. θ΄αγωνιστεί η Λαμία την Κυριακή στην Περαία.

1990-91
Λαμία - Π.Α.Ο.Ν.Ε. 1-0
Π.Α.Ο.Ν.Ε. - Λαμία 2-2
2006-07
Λαμία - Π.Α.Ο.Ν.Ε. 1-0
Π.Α.Ο.Ν.Ε. - Λαμία 1-1
2007-08
Π.Α.Ο.Ν.Ε. - Λαμία 0-0
Λαμία - Π.Α.Ο.Ν.Ε. 1-0

Το δυναμικό του Π.Α.Ο.Ν.Ε.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
28. Καλογεράκης Χρήστος
31. Μαυρίδης Λευτέρης
81. Διαμαντόπουλος Χρήστος


ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
2. Χατζής Γιώργος
3. Καλαμπόκας Φώτης
4. Σπαθαράς Δημήτρης
13. Παϊζάνος Τόλυ
16. Τεκελίδης Γιάννης
22. Σακαλής Κώστας
44. Πουταχίδης Αργύρης

ΜΕΣΟΙ
5. Κώτσου Βασίλης
6. Σερέτης Γιάννης
7. Βρακάς Παναγιώτης
8. Μπλιθικιώτης Χαράλαμπος
10. Θανόπουλος Δημήτρης
11. Ναλμπάντης Γιάννης
14. Κατιανός Θανάσης
23. Τσουκάνης Στέλιος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
15. Γκολεμπιέφσκι Μάρεκ
18. Κουγιουμτζίδης Μιχάλης
21. Γκέσιος Γιάννης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Μιχαλήτσος

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα τον διευθύνουν οι:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης Ι. ΣΔΠ Θράκης
ΒΟΗΘΟΣ: Ρόιδος Ι. ΣΔΠ Θράκης
ΒΟΗΘΟΣ: Χαριτζής Μ. ΣΔΠ Θράκης
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης Α. ΣΔΠ Χαλκιδικής

Ας ακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα σ΄αυτόν τον κομβικό αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας θα πάρουν την αναγκαία ώθηση από την στήριξη του κόσμου για να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα, ας κάνουμε μια δυναμική αρχή εμείς οι απλοί φίλαθλοι από το γήπεδο της Περαίας!

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.