Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

τα νέα της ομάδας

Η αναβολή του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος αποτέλεσε την αφορμή για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προκειμένου να μείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ομάδα αλλά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί ποδοσφαιριστές του Α.Σ. "Λαμία". Αντίπαλος στο Δ.Α.Κ. Λαμίας ο Αχιλλέας Δομοκού, ομάδα της Α1 κατηγορίας Φθιώτιδας η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και διεκδικεί την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Α.Σ. "Λαμία" επικράτησε με 3-1 στην αναμέτρηση.
Ο Παναγιώτης Καλόγηρος είδε τον Φώτη Ξενάκη να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και μάλιστα με γκολ! Ο Ξενάκης σκόραρε το πρώτο γκολ για την Λαμία με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μακρινή πάσα του Γ. Ζιάκα. Το 2-0 για τη Λαμία πραγματοποίησε ο Πανός με σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή. Ο Κουβαλάκης με κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα έβγαλε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα τον Λαϊνα που με διαγώνιο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο φιλοξενούμενος Αχιλλέας μείωσε σε 3-1 λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Αγωνίστηκαν για τον Α.Σ. "Λαμία" οι Αναστασίου, Θ. Ζιάκας, Χριστόπουλος, Λαϊνας, Μαδούρας, Πάνος, Γ. Ζιάκας, Γερογιάκομος, Κουβαλάκης, Ξενάκης, Κάππος και Νάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.