Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

πρώτο τεστ στη Λαμία

 
Γενική είσοδο με 5 ευρώ όρισε ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 για το φιλικό της Τετάρτης. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πλήρως ανανεωμένη ομάδα απέναντι σ΄έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Λεβαδειακό που αγωνίζεται στην Super League

Επίσης, καιρού επιτρέποντος, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας τον οποίο είχε ματαιώσει η νεροποντή την 25 Ιούλη!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα αναφέρει:

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 στις 6 μ.μ θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο ΔΑΚ Λαμίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου. 

Μετά το πέρας του Αγιασμού στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος εντός έδρας φιλικός αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ομάδα που αγωνίζεται στη Super League.

 Η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ. 

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα και το παρόν έδωσε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, ο Κεϊτά που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο δυναμικό του Αχιλλέα Δομοκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.