Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

κι επίσημα ο Ivan Ćurjurić στη Λαμία (video)

 
Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την προσθήκη του Ivan Ćurjurić στο ρόστερ της ομάδας. Ο Κροάτης μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι είναι πλέον "μπλε" για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή να έχει παραστάσεις από πρωταθλήματα αγωνιζόμενος σε ομάδες πρώτης κατηγορίας και πέρυσι είχε μια γεμάτη ποδοσφαιρική περίοδο με την Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο. Αγωνίστηκε σε 23 αγώνες της κανονικής περιόδου (1.212 αγωνιστικά λεπτά)  σκοράροντας 1 γκολ και είχε 7 συμμετοχές στα play out (523 αγωνιστικά λεπτά) πετυχαίνοντας άλλα 3 γκολ που βοήθησαν την ομάδα της Αμοχώστου να παραμείνει στην 1η κατηγορία.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του Ivan(φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.