Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η πρόκληση του πρωταθλήματος


Αντιμέτωπη με ιστορικές ομάδες θα βρεθεί η Λαμία στην νέα αγωνιστική περίοδο. Αν κι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Football League, η ομάδα μας αναμένεται να τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο με πιθανούς αντιπάλους τις ακόλουθες ομάδες:

Αγροτικός Αστέρας
Α.Ε. Λάρισας
Αιγινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Καλαμαριάς
 Άρης Θεσσαλονίκης
Δόξα Δράμας 
Εθνικός Γαζώρου
Ζάκυνθος
Ηρακλής
Ολυμπιακός Βόλου
Πιερικός
Τύρναβος

Η ομάδα της Ζακύνθου είναι πιθανό να τοποθετηθεί στον 1ο όμιλο, αίτημα που είχε υποβάλει και την περασμένη χρονιά χωρίς να γίνει δεκτό. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος της Ζακύνθου από την Football League τότε το πιθανότερο είναι να βρεθεί αντίπαλος της Λαμίας ο Φωκικός.

Η ομάδα μας έχει προϊστορία με όλες τις αντίπαλες ομάδες εκτός από τον Εθνικό Γαζώρου και το Forza Λαμία θα παρουσιάσει σχετικά αφιερώματα.

Από όσα είναι γνωστά για την ώρα, την άνοδο στην Super League θα κατακτήσουν 2 ομάδες, οι οποίες το πιθανότερο είναι να προκύψουν μέσα από τη διαδικασία των play off που θα διεξαχθούν με την συμμετοχή των πρώτων 3 ομάδων της βαθμολογίας κάθε ομίλου. Θα υποβιβασθούν συνολικά 14 ομάδες, 7 από κάθε όμιλο εκτός κι αν διεξαχθούν αγώνες play out. Πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανή την διεξαγωγή play out με την συμμετοχή των ομάδων που θα τερματίσουν στις θέσεις 5 εως 10 σε κάθε όμιλο. Αυτό θα σημαίνει άμεσο υποβιβασμό των 4 ομάδων που θα καταλάβουν τις θέσεις 11 έως 14 της βαθμολογίας κάθε ομίλου, δηλαδή 8 ομάδες συνολικά, ενώ οι υπόλoιπες 6 θα προκύψουν από τα play out.

(φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.