Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Διοικητικές εξελίξεις

Μαγαζί γωνία η Π.Α.Ε. Λαμία...

Έντονη η φημολογία για την ενδεχόμενη πώληση της Π.Α.Ε. Λαμία στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Οι φήμες φούντωσαν μετά την ανακοίνωση της πώλησης του Π.Α.Σ. Γιάννενα από τον κ. Κούγια στον κ. Χρηστοβασίλη (πρώην μεγαλομέτοχος του Ηλυσιακού). Ο κ. Κούγιας είχε εκφράσει πριν από 1 μήνα περίπου την πρόθεσή του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Π.Α.Ε. Λαμία. Δεν προχώρησαν τότε οι διαπραγματεύσεις αλλά ο κ. Κούγιας φρόντισε να ενημερωθεί απόλυτα για τα οικονομικά στοιχεία της Π.Α.Ε. Λαμία. Οι δηλώσεις του κ. Κούγια στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων ότι θ΄αναλάβει την Λαμία καθώς και η αινιγματική δήλωσή του σήμερα ότι αποχωρεί από τον Π.Α.Σ. Γιάννενα αλλά διατηρεί τα δικαιώματα 12 ποδοσφαιριστών περιπλέκουν την κατάσταση και διογκώνουν την φημολογία.
Εκτός της πρόθεσης Κούγια υπάρχει ακόμα μια κίνηση για να δοθεί τέλος στο διοικητικό ζήτημα της Λαμίας. Ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Σουρτζής έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για ν΄αποκτήσει τον έλεγχο της επαγγελματικής ομάδας της Λαμίας. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση κι αναμένονται εξελίξεις άμεσα.
Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος κυλά επικίνδυνα σε βάρος της ομάδας και ο κίνδυνος ακόμα και για την αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα είναι ορατός! Το διοικητικό ζήτημα πρέπει να λήξει άμεσα κι οι ενδιαφερόμενοι ν΄αναλάβουν τις τύχες της ομάδας πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με σοβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.