Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Διοικητικές εξελίξεις

Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Λαμία

Πρόεδρος: Nίκος Τσακτάνης
Γεν. Διευθυντής: Γιάννης Διαμαντής
Διευθύνων Σύμβουλος: Ερμινέ Ντεσαρκισιάν

στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν και οι Βασίλης Αντζουλής, Δημήτρης Αργυρίου, Γιώργος Κοσμάς, Χρυσόστομος Καρέλης, Δημήτρης Ρίζος, Γιάννης Ρηγινιώτης, Γιώργος Ποντίκας, Θανάσης Τσαντήλας και ο Παναγιώτης Πολιτικός.

Σε συμφωνία παραχώρησης του Δ.ΑΚ. Λαμίας για 15 χρόνια προχώρησαν ο Δήμος Λαμιέων και η Π.Α.Ε. Λαμία με την δεύτερη ν΄αναλαμβάνει την αναμόρφωση του σταδίου με την κατασκευή στεγάστρων στις εξέδρες, την τοποθέτηση καθισμάτων, την δημιουργία αίθουσας V.I.P., την λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού, την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, την δημιουργία χώρων για χρήση από την Π.Α.Ε. όπως γραφεία, παιδότοπο, μπουτίκ και μουσείο της ομάδας! Επίσης συμφωνήθηκε και η μίσθωση των εγκαταστάσεων της Άμπλιανης ώστε να λειτουργήσει ως προπονητικό κέντρο της ομάδας.
Αποκτήθηκαν 20 ποδοσφαιριστές κι η επίσημη παρουσίαση των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του ο Κώστας Σταματίου για τη νέα χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 21 Ιούλη. Στο έμψυχο υλικό της ομάδας θα ανήκει και ο Κουτρομάνος.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη Λαμία κι όλα δείχνουν ότι η ομάδα ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο διοικητικά και οργανωτικά! Δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε περήφανοι με όσα δρομολογούνται! Ελπίζω η προσδοκία του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Αλέξη Κούγια να είναι κορυφαία κοινωνική εκδήλωση ο αγώνας της Κυριακής στη Λαμία, να γίνει πραγματικότητα!

1 σχόλιο:

  1. φιλε θαναση τελικα η προσμονη για κατι καλυτερο στην ομαδα θα με κανει να συμφωνησω στα περισσοτερα με σενα.ενταξει μπορει να ειμαι προκατελλημενος απεναντι στον κουγια.εχω ακουσει και με εχοθν επηρεασει και οι γιαννιωτες και αλλοι γνωστοι φιλαθλοι αλλων ομαδων εδω στην αθηνα.απλως νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει και λιγο κραξιμο για να κρατιουνται λιγο τα γκεμια.ασ πουμε θα κραξω τωρα ναι την παραχωρηση του γηπεδου απο τον δημαρχο.πες οτι σε 2 χρονια καταληξουν οι σχεσεισ του κουγια με την παε λαμια οπως κατεληξαν με τον πασ(καθολου απιθανο).σκεψου απλωσ ενα.δε θα εχει ποθ να παιζει η ομαδα.....οπως δηλαδη με διαφορα τεχνασματα δεσμευσε 14 παικτες και διελυσε την ομαδα των ιωαννινων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.