Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Διοικητικές εξελίξεις

Ο Αλέξης Κούγιας είναι και επίσημα, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας. Κάτω από τις παρούσες συνθήκες στην ποδοσφαιρική Λαμία ήταν ό,τι καλυτερο θα μπορούσε να συμβεί. Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή της Λαμίας ως τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του και έθεσε κάποιους στόχους. Αναφέρθηκε στη στελέχωση του Δ.Σ. της Π.Α.Ε., ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Σταματίου ως προπονητή της ομάδας και θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ποδοσφαιριστών μιας κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας στη Λαμία. Επεσήμανε την ανάγκη έργων στο Δ.Α.Κ. Λαμίας κι αναφέρθηκε στη δημιουργία αίθουσας VIP, στην τοποθέτηση καθισμάτων και σκεπάστρου.

Αυτά που ξεχώρισα απ΄τη συνέντευξη του νέου ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. είναι η δήλωση ότι στο νέο Δ.Σ. δεν θα συμμετέχει κανένα μέλος απ΄τις παλιότερες διοικήσεις εκτός του πρώην προέδρου Νίκου Λιόλιου(πληροφορημένος ο νέος), τόνισε ότι δεν θέλει υποδείξεις απ΄τους οπαδούς κι ότι είναι ενάντιος σε κάθε μορφή βίας στην κερκίδα, θέλει ν΄αναλάβει την προεδρία του ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία και το βασικότερο που είπε είναι ότι δεν θα ξαναδούμε στη Λαμία αναξιοπρεπείς καταστάσεις!

Ευχή κι ελπίδα όλων μας να μη δούμε αναξιοπρεπείς καταστάσεις στην ποδοσφαιρική Λαμία. Αυτό αφορά όλους μας κι ας αρπάξουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή και να γίνουμε καλύτεροι! Όταν όλοι θα γίνουμε καλύτεροι θα γίνει κι η ομάδα καλύτερη και θα πάρει τη θέση που της αξίζει! Ας αποφύγουμε όλοι τα λάθη του παρελθόντος για να έρθουν επιτυχίες κι όταν λέω όλοι εννοώ απ΄τον πρόεδρο μέχρι τον ανηψιό μου που είναι δυόμιση ετών και στην περυσινή δύσκολη χρονιά είδε περισσότερους αγώνες από πολλούς άλλους ένθερμους φιλάθλους!


ο Παναγιώτης αψήφησε το κρύο κι ήταν εκεί!

απ΄τον αγώνα Λαμία - Ολυμπιακός Βόλου 3-3


και χάρηκε μαζί μας την παραμονή στην κατηγορία στον αγώνα με τον Εορδαϊκό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.