Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Δήλωση - Απάντηση Νίκου Τσιλαλή


ΔΗΛΩΣΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΛΑΛΗ



Λαμία 12 Ιουνίου 2009



Πληροφορήθηκα ότι σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, κάποιοι ανέφεραν, ότι το σημερινό Δ.Σ. του Ερασιτέχνη είναι παράνομο, και ότι δεν το αναγνωρίζουν. Επειδή σαν γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη θίγομαι έμμεσα, υπενθυμίζω σ΄ αυτούς τους κυρίους(γνωστούς μαϊδανούς σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές), ότι:

1. Η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σεπτέμβριο, συνεκλήθη νόμιμα, πραγματοποιήθηκε νόμιμα με παρουσία δικηγόρου, όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου κι εξέλεξε νόμιμα νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον κύριο Κούγια.

2. Μετά την παραίτηση των κυρίων Κούγια και Καλογριά, συγκροτήθηκε εκ νέου το Δ.Σ. με πρόεδρο τον κύριο Χαβαντζή Δημήτριο (το πρακτικό το υπέγραψε αφού συμμετείχε στο Δ.Σ. ο κύριος Σγαντζούρης).

3. Θυμήθηκαν μετά από εννιά μήνες, και χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις σαν μέλη του σωματείου (ετήσια συνδρομή), εντελώς τυχαία, ταυτόχρονα με την εμφάνιση κάποιου υποψήφιου επενδυτή για την Π.Α.Ε., ότι αυτό το συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχει κι ένας εξ αυτών, ότι είναι παράνομο, ενώ όταν είχε εκλεγεί τον περασμένο Σεπτέμβριο συνόδευαν «πανηγυρίζοντες» τον τότε πρόεδρο του Δ.Σ. σε κάθε του εμφάνιση.

4. Είναι αυτοί οι ίδιοι που το τελευταίο χρονικό διάστημα που η Π.Α.Ε. πάλευε για τη σωτηρία της ήταν απόντες από τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδος, ενώ και στους εντός έδρας αγώνες, η παρουσία τους ήταν τυπική, μακριά από εκεί που κάθονταν τα υπόλοιπα παιδιά του συνδέσμου, που απέδειξαν με τις πράξεις τους κι όχι με λόγια ότι αγαπούν πραγματικά την ομάδα ανεξαρτήτως προσώπων που ηγούνται σ΄ αυτήν.

5. Η θητεία του Δ.Σ. του ερασιτέχνη λήγει στις 30 του τρέχοντος μηνός βάσει του καταστατικού, και θα αποφασίσει την ημερομηνία σύγκλησης της τακτικής γενικής συνέλευσης που υποχρεωτικά πρέπει να πραγματοποιείται το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

6. Επειδή έχω ζητήσει από το κανάλι στο οποίο έκαναν δηλώσεις, το ηχητικό ντοκουμέντο, προκειμένου να λάβω γνώση των λεχθέντων τους, θα τους παρακαλούσα να μην ξανααναφερθούν περί παράνομου Δ.Σ. του ερασιτέχνη, γιατί ενδεχομένως να βρεθούν ξαφνικά αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση.


Με εκτίμηση

Νίκος Τσιλαλής Γενικός Γραμματέας Ερασιτέχνη Α.Σ. ΛΑΜΙΑ