Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Νίκος Σουμουλίδης

Νίκος Σουμουλίδης, μια εικόνα χίλιες λέξεις...

Η ψηφοφορία για τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς που πέρασε για την ομάδα μας είχε στην τρίτη θέση τον Νίκο Σουμουλίδη. Δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιες ψηφοφορίες να ψηφίζονται οι τερματοφύλακες όμως στην περίπτωση του Νίκου Σουμουλίδη θα ήταν απίθανο να μην συμβεί. Ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας τον ψήφισε εκτιμώντας τις ικανότητές του και την σταθερή, πολύ καλή απόδοσή του. Ο Νίκος Σουμουλίδης ήταν από τις πρώτες μεταγραφές που πραγματοποίησε πέρυσι το καλοκαίρι η Λαμία κι ήταν βασικός κι αναντικατάστατος μέχρι τον Ιανουάριο που μετακόμισε στην Πάτρα για ν΄αγωνιστεί στην Παναχαϊκή. Δεν αγωνίστηκε μόνο στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αγωνίστηκε σε 16 αγώνες πρωταθλήματος, δέχθηκε 11 τέρματα κι απέκρουσε 3 πέναλτυ των αντιπάλων στους αγώνες με Εθνικό Κατερίνης (3-0), Ζάκυνθο (1-1), Ένωση Θράκης (3-1) καθώς ακόμη "νίκησε" από τα 11 βήματα και τον Φιρινίδη της Άρτας που σούταρε άουτ το πέναλτυ για την Αναγέννηση Άρτας!
Επίσης αγωνίστηκε και στους 3 αγώνες Κυπέλλου που έδωσε η ομάδα μας όπου και δέχθηκε 3 τέρματα συμβάλλοντας τα μέγιστα στις προκρίσεις απέναντι στον Αιολικό στη Μυτιλήνη αλλά και απέναντι στην Καλαμάτα!
Σε επικοινωνία που είχε το Forza Λαμία με το Νίκο Σουμουλίδη μας είπε τα εξής:

"Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους φιλάθλους της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν και με ψήφισαν! Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα λύση και η ομάδα να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες!"


Νίκο Σουμουλίδη, σ΄ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα! Το Forza Λαμία σου εύχεται πρώτα απ΄όλα να είσαι υγιής και να έχεις πάντα επιτυχίες, προσωπικά αλλά και στην ποδοσφαιρική σου καριέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.