Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Παλαίμαχοι

Παλαίμαχοι
Φωκικός - Α.Σ. Λαμία 0-3


Έναν ακόμα φιλικό αγώνα έδωσαν οι Βετεράνοι του Α.Σ. Λαμία. Αντίπαλος ο Φωκικός στην Άμφισσα. Παρά τη ζέστη και ...τα χρονάκια που τους βαραίνουν οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων απόλαυσαν το παιχνίδι και έδειξαν δείγματα του ποδοσφαιρικού ταλέντου τους που ξεσήκωνε τους οπαδούς των ομάδων τους στο ένδοξο παρελθόν των δύο ομάδων!

Οι παίκτες των δύο ομάδων, φίλοι πάνω απ΄όλα!

οι Βετεράνοι του Α.Σ. Λαμία

για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Βετεράνοι Α.Σ. Λαμία: Τσεκούρας, Μαδουράς, Αλπόγλου, Στριφτός, Τσάμης, Μαντζίκος, Αργύρης, Κυριάκου, Λέντας Σιλεβίστας, Αλεξίου, Στέφος, Κωστόπουλος, Κοντος, Βέλλιος, Παπανικολάου Ευαγ., Παπανικολάου Απ., Μπρώνης.

Βετεράνοι Φωκικού: Μαρκοδήμος, Ιωάννου, Μπιλέρης Ν., Καρανάσος Δημ., Καρανάσος Ανδρ., Μαργώνης, Καραμπελούσης, Ματζώρος, Αναγνωστόπουλος, Μανέτας, Βακλαϊδής, Σκαρίμπας, Λίβας, Σκούτας, Πλατσούρας, Τσούνης, Κωστάκος, Μπιλέρης Στ.


πολύ ζέστη... λίγες ανάσες στο ημίχρονο!

το έχουμε ξαναπεί ότι σε τέτοιους αγώνες το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Απλή αναφορά για την ιστορία αλλά και για να δώσουμε χαρά στο νικητή, στην αναμέτρηση επικράτησαν οι Λαμιώτες Βετεράνοι με 0-3! Σκόρερ για τη Λαμία οι Παπανικολάου Απ. στο 55΄, Αλεξίου στο 65΄κι έκλεισε το σκορ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο αειθαλής Λάκης Παπανικολάου στο 80΄.

μετά τον αγώνα οι βετεράνοι του Φωκικού δεξιώθηκαν την Λαμιώτικη ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.