Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Α.Σ. Λαμία - Τύρναβος 2005 1-0


Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Α.Σ. "Λαμία". Επικράτησε του πρωταθλητή Τυρνάβου με 1-0 με το γκολ πέναλτυ του Χρήστου Αντωνιάδη και έκλεισε με μια σπουδαία νίκη γοήτρου την αγωνιστική περίοδο.


Στο πρώτο μέρος ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες φάσεις. Στο 9΄ο Θεοδοσόπουλος από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα κι ο Αντωνιάδης με προβολή στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 11΄ο Αντωνιάδης με πλάτη στο τέρμα έκανε άψογο κοντρόλ, κατέβασε την μπάλα αλλά το δυνατό γυριστό σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραναστάση.
Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες δικδίκησαν με πάθος την νίκη αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Στο 52΄ο Βάϊος Μπαγινέτας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ φάουλ του Μάγγου. Στο 63΄ο Θυμιάκος από... τη σέντρα του γηπέδου επιχείρησε να σκοράρει βλέποντας τον Κιόρογλου εκτός θέσης όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65΄ο Βάϊος Μπαγινέτας πραγματοποίησε εκπληκτική διπλή απόκρουση σε διαδοχικά σουτ του Σκούπρα και του Κόκκινου. Η Λαμία κέρδισε πέναλτυ στο 81΄όταν ο Κιόρογλου τράβηξε το πόδι του Ανδρωνά ενώ επιχειρούσε να πλασάρει σε κενή εστία. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνιάδης πραγματοποιώντας το 1-0 στο 82΄. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο υπόλοιπο της αναμέτρησης προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Βάϊος Μπαγινέτας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 85΄διώχνοντας σε κόρνερ την κεφαλιά του Γκαραγκούνη. Στις καθυστερήσεις ο Τύρναβος έχασε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει αρχικά με το σουτ του Κόκκινου που κατέληξε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Σκούπρας που έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε ένα διαγώνιο συρτό πλασέ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Α.Σ. Λαμία: Β. Μπαγινέτας, Θυμιάκος, Ζέρβας, Ηλ. Μπαγινέτας, Αγ. Κάππος, Ελευθεριάδης, Θεοδοσόπουλος (56΄ Λαϊνας), Βαρυπάτης, Λέσσης (70΄ Ανδρωνάς), Πάνος (83΄ Γερογιάκομος), Αντωνιάδης
Τύρναβος 2005: Καραναστάσης (46΄ Κιόρογλου),Κ. Σκούπρας, Β. Σκούπρας, Σιάτρας, Γκαραγκούνης, Κουρδής (46΄ Κουβελάς), Κόκκινος, Μάγγος, Κωστούλας, Γρηγορίου, Μουσιάρης (46΄ Ιωαννίδης).

Στις δηλώσεις του ο κ. Ζιώγας είπε πως ήθελε να δει στον αγώνα κάποια απ΄τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα του. Ανέφερε ότι ο Τύρναβος δεν θα προβεί σε πολλές μεταγραφές για τη νέα περίοδο. Η ομάδα στηρίζεται σε παιδιά της περιοχής. Κλείνοντας τις δηλώσεις του είπε ότι τον στενοχωρεί που η Λαμία ταλαιπωρείται σ΄αυτή την κατηγορία. Η ιστορική ομάδα της Λαμίας που εκπροσωπεί μια πόλη με τέτοιο πληθυσμό θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία ή τουλάχιστον στη Β΄εθνική επεσήμανε ο κ.Ζιώγας.
Ο κ. Πάντος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια της Λαμίας και συνεχάρη τον πρωταθλητή Τύρναβο.


Φωτογραφίες απ΄τον αγώνα






1 σχόλιο:

  1. αυτη η ομαδα παντως δεν αξιζε με τιποτα να βγει πρωταθλητρια. κριμα για το ποδοσφαιρο που επαιζε ο ζιωγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.