Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ένα σύντομο σχόλιο...

Το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του. Ήταν μια αγωνιστική περίοδος με πολλές διακυμάνσεις σε αγωνιστικό αλλά και διοικητικό επίπεδο. Το μόνο σταθερό στοιχείο ήταν η απουσία του φίλαθλου κόσμου από το γήπεδο. Απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ο Α.Σ. "Λαμία" δεν αγωνίζεται στην σημερινή προτελευταία αγωνιστική και θα περιμένει τα αποτελέσματα των σημερινών αναμετρήσεων για να μάθει αν θα έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας με τον Τύρναβο.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα όσα συνέβησαν φέτος αν και ελάχιστη σημασία θα έχουν για την ομάδα μας. Καμία κριτική δεν μπορεί να γίνει σ΄αυτή την ομάδα που οργανώθηκε, όπως οργανώθηκε φέτος, με μόνο στόχο την όσο το δυνατόν αξιοπρεπέστερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Μια επισκόπηση όμως των όσων συνέβησαν από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής προσπάθειας θα γίνει! Έζησα από κοντά την κατάσταση στην ομάδα. Είδα το χτίσιμο της ομάδας και μίλησα με τους συντελεστές σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Μοιράσθηκα με φίλους στην κερκίδα χαρές, αγωνίες κι απογοητεύσεις. Παρακολούθησα τις αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου στην περιοχή μας αλλά και την αντιμετώπιση που είχε ο Α.Σ. "Λαμία" από τις υπόλοιπες ομάδες.

Πολλά θα αρχίσουν να λέγονται για την φετινή πορεία της ομάδας από διάφορες κατευθύνσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα κι έχω την βεβαιότητα ότι θύμα θα είναι και πάλι η αγαπημένη μας ομάδα και θα πονάμε πάλι όσοι δίνουμε ακόμα κι απ΄το υστέρημά μας γι αυτή την ομάδα με μόνη απαίτηση να εισπράξουμε ποδοσφαιρικές χαρές. Ως πότε όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.