Τρίτη 4 Μαΐου 2010

A.Σ. "Λαμία" - Α.Ο. Καρδίτσας 3-1

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Α.Σ. "Λαμία" στον δεύτερο συνεχόμενο έντος έδρας αγώνα. Επιβλήθηκε με 3-1 του Α.Ο. Καρδίτσας σ΄έναν αγώνα που δεν ξεκίνησε καλά για την Λαμία όμως ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 στο 16΄με σκόρερ τον Λάππα. Η Λαμία στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε τον αντίπαλο. Στο 30΄η Λαμία κέρδισε πέναλτυ. Ο Αντωνιάδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτυ όμως απέκρουσε ο Σέμος διατηρώντας το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. Η ισοφάριση ήρθε για την Λαμία στο 36΄με σουτ του Αντωνιάδη μέσα από την περιοχή. Η Λαμία πέτυχε και δεύτερο τέρμα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Θεοδοσόπουλος με κεφαλιά στο 43΄πραγματοποίησε τον 2-1 για τη Λαμία. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αντωνιάδης στο 72΄, πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Α.Σ. "Λαμία": Β. Μπαγινέτας, Γουργιώτης, Ζέρβας (67΄ Βαρυπάτης), Ηλ. Μπαγινέτας, Ελευθεριάδης, Κάππος (72΄ Θυμιάκος), Θεοδοσόπουλος, Αποστολακόπουλος, Λαΐνας, Πάνος (52 Λέσσης), Αντωνιάδης.
Α.Ο. Καρδίτσας: Σέμος, Μιχάλης, Τσαρτσαράς, Τζήλος, Οικονόμου (16΄ Καραμπέκος), Παλατζάς, Κωστέλλος, Παππάς (46΄ Κλιάπας), Κορομπίλιας (51΄ Καραγιώργος), Παπαδημητρίου, Παπακώστας.


Ελάχιστος ο κόσμος στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, περίπου 100 φίλοι της ομάδας στήριξαν την προσπάθειά της στον προτελευταίο αγώνα της στη φετινή περίοδο. Η κατάσταση είχε εξελιχθεί άσχημα για τον Α.Σ. "Λαμία" στις προηγούμενες αγωνιστικές. Το ενδεχόμενο να μπει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία διαφαινόταν στον ορίζοντα. Ο Α.Σ. "Λαμία" εξαρτιόταν από τα δικά του αποτελέσματα και κατάφερε με δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα και ν΄απομακρυνθεί απ΄την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.