Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

αγώνας βετεράνων του Α.Σ. Λαμία




Φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους της Αναγέννησης Καρδίτσας έδωσαν οι παλαίμαχοι του Α.Σ. "Λαμία". Στον αγώνα επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι με 2-4 όμως σε τέτοιους αγώνες ελάχιστη σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Μπρώνης, Μαδουράς, Αλπόγλου, Στριφτός, Τσάμης, Λέντας, Αλεξίου, Μαντζίκος, Παπανικολάου Λ., Σιλεβίστας, Αργύρης, Παπανικολάου Β., Στέφος, Πέπερας, Πάντος, Βλάχος, Βέλλιος και Κωστόπουλος.
Προπονητές : Γιαννέλος - Μάρκου


Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:
Αντωνίου Β., Μαργούτας, Δημόπουλος, Δρόσος, Κουτσόπουλος, Τακόπουλος, Τσιβούλης, Λάππας, Ζευγαρας, Σόκλας, Κολοσούσας, Αντωνίου Σ., Μπούτας, Μαργιολάς, Κρομμύδας, Τάντος και Πλακιάς.


Στον αγώνα παρόντες ήταν ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία Γιάννης Αργυρίου και ο ιστορικά πρώτος αρχηγός της ομάδας,Βασίλης Λαλάκιας.
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία θα δώσουν φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.