Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

η επιβεβαίωση...

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του FORZA ΛΑΜΙΑ για την Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ο κ. Νίκος Τσιλαλής. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 1 πριν λίγο (στις 14:30) ο κ. Τσιλαλής ανακοίνωσε την Γενική Συνέλευση του συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου στις 7 Ιουνίου και ώρα 18:30 όπως από σήμερα το πρωί είχε πληροφορήσει τους αναγνώστες του το FORZA ΛΑΜΙΑ με σχετική ανάρτηση. Ο κ. Τσιλαλής προσδιόρισε τον ρόλο του στις εξελίξεις των θεμάτων του συλλόγου λέγοντας πως μπορεί να έχει παραιτηθεί από το Δ.Σ. αλλά συνδράμει τα μέλη της διοίκησης. Γενικότερα στις δηλώσεις του ο κ. Τσιλαλής ανέφερε ότι η Γενική Συνέλευση θα ορίσει εφορευτική επιτροπή και θα προσδιορισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών ή ενδεχομένως και να γίνουν στην Γ.Σ. της Δευτέρας 7/6 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αν προκύψει ενδιαφέρον και κατατεθούν υποψηφιότητες. Στην Γενική Συνέλευση η Εξελεγκτική Επιτροπή θα καταθέσει την έκθεσή της επί των οικονομικών πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης. Στην Γενική Συνέλευση θα λάβουν μέρος τα ταμειακώς εντάξει Μέλη του συλλόγου αλλά μπορεί να προσέλθει κάθε ενδιαφερόμενος για να παρακολουθήσει τις διαδικασίες. Ο κ. Τσιλαλής είπε πως δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου παρά τις όποιες διερευνητικές επαφές έγιναν το τελευταίο διάστημα από την απερχόμενη διοίκηση. Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Τσιλαλής ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε η ομάδα να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ χθες και δημοσίευσε σήμερα το FORZA ΛΑΜΙΑ.

Το FORZA ΛΑΜΙΑ θα αποστασιοποιηθεί από την ανέξοδη κι εκ του ασφαλούς κριτική που πολλοί θα επιχειρήσουν στο επόμενο διάστημα αλλά θα ενημερώνει έγκαιρα κι έγκυρα τους αναγνώστες του για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα όπως έπραξε σήμερα με τις εξελίξεις για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης κι επιβεβαιώθηκε απόλυτα μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.