Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Τα νέα της ομάδας

Απρόσμενη εξέλιξη

Π.Α.Ε. Λαμία και Χρήστος Αμπεριάδης έλυσαν την συνεργασία τους εντελώς αναπάντεχα σήμερα το πρωί. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Λαμίας δεν συμπεριλαμβανόταν στην λίστα των παικτών που δεν είχαν καλά αποτελέσματα στα εργομετρικά τεστ. Επιπλέον ο προπονητής της ομάδας στα δυνατά φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και Φωκικό είχε χρησιμοποιήσει τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό στην βασική ενδεκάδα και μαζί με τους Σουμουλίδη, Βιτζέκα και Λαζαρίδη ήταν οι μοναδικοί που έπαιξαν όλο το 90λεπτο! Ο Αμπεριάδης είχε αποκτηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης.

Κι άλλη μεταγραφή για τη Λαμία;

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης βρέθηκε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που από χθες προπονείται με την ομάδα της Λαμίας κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θ΄αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα Β΄εθνικής κατηγορίας ως αμυντικός μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.