Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Ομάδα

Αρχή Αποχωρήσεων


Έφυγε από τη Λαμία ο Νίκος Κουρμπανάς. Μετά την δήλωση του Αλέξη Κούγια για την πρόθεσή του ν΄αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, ο προπονητής της Λαμίας αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με την Λαμία. Ο Νίκος Κουρμπανάς χαιρέτησε τους παίκτες, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ διευκρίνησε ότι αποχωρεί λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του μεγαλομετόχου της ομάδας κι ο ίδιος φέυγει για λόγους αρχής και αξιοπρέπειας.

Άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Ζάκυνθο είχε πει πως δεν υπάρχει δυνατότητα να δίνεται μισθός 5500 ευρώ στον προπονητή κι είχε ζητήσει από τον Νίκο Κουρμπανά ν΄αγωνιστεί η ομάδα μόνο με νεαρούς παίκτες στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν λογική συνέπεια η φυγή του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.