Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Έχουμε ποδοσφαιρική κουλτούρα τελικά;


Δείτε προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες είναι από την αναμέτρηση Λαμίας και Παναιτωλικού. Μην βιαστείτε, δεν είναι από τον ίδιο αγώνα...












Η πρώτη φωτογραφία είναι από τον φετινό αγώνα Λαμία - Παναιτωλικός. Οι επόμενες τρεις φωτογραφίες είναι από τον αγώνα των δύο ομάδων που έγινε πριν 3,5 χρόνια, στην 23η αγωνιστική της περιόδου 2004-05 στις 13 του Μάρτη του 2005. Αν προσέξετε τον κόσμο στις κερκίδες θα δείτε ότι σαφώς φέτος είμασταν πολλοί περισσότεροι στις κερκίδες. Αναλογιστείτε όμως τα δεδομένα της παλιότερης αναμέτρησης. Δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο για την Λαμία, ήταν στην 5η θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα έφτανε ως την προνομιούχα πρώτη θέση. Ούτε και κινδύνευε να υποβιβαστεί η Λαμία. Ήταν ένα κρύο απόγευμα κι ο αντίπαλος ήταν μεν μια ιστορική ομάδα αλλά απλά πάλευε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ούτε πολυδιαφημισμένους παικταράδες είχαμε τότε, όυτε και πρόεδρο-κράχτη (με την καλή έννοια). Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ήταν λίγος ο κόσμος στις κερκίδες εκείνο το απόγευμα; Μάλλον οι περίπου 2000 που βρεθήκαμε στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. και ποδοσφαιρική κουλτούρα είχαμε και την ομάδα μας στηρίζαμε έμπρακτα! Ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας δεν γύρισε την πλάτη του στην ομάδα φέτος. Γύρισε την πλάτη του κουρασμένος, αγανακτισμένος και πικραμένος από το μαρτύριο στο οποίο τον εξαναγκάζουν τα τελευταία χρόνια οι ανεπαρκείς διοικούντες! Πίστεψαν σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον οι Λαμιώτες φίλαθλοι αλλά η απογοήτευση ήρθε πολύ γρήγορα κι επειδή το "έχουμε ξαναδεί το έργο", μέχρι ν΄αλλάξει η παράσταση, αυτή την παρασκηνιακή φαρσοκωμωδία δείτε την μόνοι σας, οι πρωταγωνιστές κι οι παρατρεχάμενοι κομπάρσοι σας! Ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας και υγιής είναι και λογικά σκέφτεται και το ξέρει το τόπι! Δεν μπορείτε να τον κοροϊδέψετε τον κόσμο αυτής της ομάδας. Δύναμη της Λαμίας είναι οι οπαδοί της, περήφανοι κι ανεξάρτητοι! Θα την κάνουμε μεγάλη την ομάδα μας επειδή το θέλουμε και το μπορούμε!


ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ - ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.