Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Κύπελλο Ελλάδας

Η περιπέτεια συνεχίζεται!



Η Λαμία προετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Η αποχώρηση του προπονητή μόλις χτες κι η δήλωση περί αποχώρησης του Αλέξη Κούγια έχουν φέρει αναστάτωση στην ομάδα. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Τσάμη η Λαμία θα διεκδικήσει το διακαίωμα στο όνειρο αύριο απέναντι στα λιοντάρια.
Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Λαμία. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Παπακώστας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου είναι οι:
Κοτταράς, Κηπουρός, Μπαϊκαρά, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Καλλιμάνης, Καλί, Μανουσαρίδης, Πιπίνης, Κολλέν, Μιλένκοβιτς, Γαλανόπουλος, Διγκόζης, Χερές, Μπάντεα, Ζουντί, Κωνσταντινίδης και Γκούρτσας.

Λαμία και Πανσερραϊκός βρέθηκαν αντίπαλοι στην διοργάνωση του Κυπέλλου στο πλαίσιο της Α΄φάσης της περιόδου 2004-05. Στον πρώτο αγώνα με γκολ του Σάκη Γκόγκα στο 78΄ ο Πανσερραϊκός είχε επικρατήσει με 1-0 της Λαμίας στις Σέρρες. Στον επαναληπτικό η Λαμία αν και προηγήθηκε με 1-0 δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση μιας κι ηττήθηκε τελικά με 1-3.

Την αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 15:00, θα διευθύνουν οι:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πολατιάν Λ. ΣΔΠ Πέλλας
ΒΟΗΘΟΣ Τρύφων Π. ΣΔΠ Δράμας
ΒΟΗΘΟΣ
Ευθυμιάδης Δ. ΣΔΠ Πιερίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Κουκλομένος Θ. ΣΔΠ Λάρισας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Γιαννόπουλος Γ. ΣΔΠ Αθηνών


Ελπίζω ότι άρχισε τόσο ωραία στο Κύπελλο να μην τελειώσει άδοξα... Η σπουδαία πρόκριση στην Μυτιλήνη, η μεγάλη πρόκριση επί της Καλαμάτας ας έχει συνέχεια την πρόκριση απέναντι στον Πανσερραϊκό! Ας σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα μας για να δείξουμε ότι υπάρχουμε, δεν τα παρατάμε και διεκδικούμε! Η παρουσία μας στο Δ.Α.Κ. Λαμίας αύριο είναι επιτακτική! Ας έχουμε πίστη μέσα μας και τα παιδιά, που τους εμπιστευτήκαμε την φανέλα και την ιστορία της ομάδας μας, θα πάρουν θάρρος από εμάς και θα τα δώσουν όλα! Οι παίκτες της ομάδας μας χρειάζονται στο πλευρό τους, ας μην τους γυρίσουμε την πλάτη σ΄αυτόν τον σπουδαίο αγώνα απέναντι σε μια ομάδα της Super League!

Πρέπει να δώσουμε βροντερό παρόν στο γήπεδο για να δείξουμε ότι και ποδοσφαιρική κουλτούρα έχουμε και την ομάδα μας την αγαπάμε και είμαστε και πολλοί, πάρα πολλοί!!!

Έχουμε ραντεβού με την ιστορία αύριο!
Μην λείψει κανείς...



ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ - ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.