Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κεραυνός Αγ. Γεωργίου - Α.Σ. Λαμία 1-6

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στον Άγιο Γεώργιο η Λαμία επιβλήθηκε του τοπικού Κεραυνού, που αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία της Ε.Π.Σ.Φ., με 6-1. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν το τελευταίο τεστ για την Λαμία εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Πέτρος Πανόπουλος χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο όσους δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Αίαντα.
Τσάμης, Γουριώτης, Χουλιάρας, Ηλ. Μπαγινέτας, Ελευθεριάδης, Πάνος, Αγ. Κάππος, Σερπάνος, Ζέρβας, Βαρυπάτης και Αντωνιάδης ήταν οι έντεκα που ξεκίνησαν για την Λαμία ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι : Λαϊνάς, Θυμιάκος, Ζήσιμος, Στ. Κάππος, Λέσση, Τζιβελέκης, Θεοδοσόπουλος.
Ο Ανδρέας Προβόπουλος παρέταξε για τον Κεραυνό τους:
Καρέλη, Συλεούνη, Καραγιάννη, Βαρσαμογιάννη, Τσαουσάϊ, Κλειτσάκη, Γιολδάση, Λιτάκη, Μιχ. Σφήκα, Κορκόβελο και Γεωργαντά.

Ο αγώνας έγινε κάτω από δυνατή βροχή με την παρουσία λίγων θεατών. Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 14΄με τον Τσαουσάϊ και για όσο είχε δυνάμεις κόντραρε τη Λαμία. Στη συνέχεια του αγώνα η Λαμία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο τελειώνοντας το ημίχρονο με σκορ 1-3 υπέρ της. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο και η Λαμία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-6 για να σβήσει τις μηχανές στη συνέχεια... Κορυφαίος παίκτης για τη Λαμία ο Θανάσης Σερπάνος που έκανε τα πάντα στο χώρο της μεσαίας γραμμής κι ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας σκοράροντας και δύο φορές.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Πανόπουλος είπε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα που αρχίζει το Σαββατοκύριακο. Δηλώσεις έκανε και το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Γιάννης Χαλβαντζής αναφέροντας ότι είναι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου της πόλης αλλά και από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας που τείνουν να εξαντληθούν! Ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών που αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Η προσοχή όλων στην Λαμία στρέφεται πια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Λαμία θα μεταβεί στην Φιλιππούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Λάρισας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.