Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τμήματα υποδομής


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες η διοίκηση του Α.Σ. Λαμία για την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ο Νίκος Τσιλαλής ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας και τις επιδιώξεις του εγχειρήματος.

Τα τμήματα υποδομής θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις του Lamia Plaza και του Arsenal Soccer School. Στόχος της διοίκησης είναι μελλοντικά ν΄αποκτήσει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η ομάδα. Προπονητής θα είναι ο Αχιλλέας Καταραχιάς, εντός των προσεχών ημερών θ΄ανακοινωθεί το όνομα και δεύτερου προπονητή. Στο πλαίσιο των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Λαμία θα λειτουργεί και σχολή τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον Γιώργο Καψαλιάρη.
Οι εγγραφές θα γίνονται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Αφορούν παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών. Εκτός από τα γραφεία του συλλόγου στο 1ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών (συγκρότημα Χαλκιά), αιτήσεις εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι και σε δύο καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας:
κατάστημα STEP στην οδό Κολοκοτρώνη και
κατάστημα BE YOU στην οδό Χατζοπούλου.
Όλα τα παιδιά θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις (παιδίατρο, καρδιoλόγο και ορθοπαιδικό). Θα πάρουν δωρεάν αθλητικό υλικό μεγάλης αθλητικής εταιρείας. Τα παιδιά που θα εγγραφούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου θα συμμετάσχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν αγώνες της Super League των τριών κορυφαίων συλλόγων της χώρας στην Αθήνα. Επίσης στα παιδιά των τμημάτων υποδομής θα δωθεί εκπτωτική κάρτα μέλους για διάφορα καταστήματα της περιοχής μας. Στις προθέσεις του Α.Σ. Λαμία είναι η πρόσκληση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας ώστε να μιλήσουν στα παιδιά για να τα μυήσουν στη χαρά του παιχνιδιού και να τα ωθήσουν κοντά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.
Η μηνιαία συνδρομή είναι 2ο ευρώ ενώ για τα παιδιά των ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ θα είναι δωρεάν.
Έναρξη των προπονήσεων στις 5 Οκτώβρη.
Πληροφορίες στο τηλ. 2231300790

Ο Νίκος Τσιλαλής πέρα από τις διευκρινίσεις περί οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων υποδομής αναφέρθηκε και στους στόχους του εγχειρήματος. Δεν δημιουργούνται για εμπορική εκμετάλλευση τα τμήματα υποδομής. Τροποποιείται το καταστατικό του συλλόγου ώστε η λειτουργία των τμημάτων υποδομής να είναι υποχρέωση κάθε μελλοντικής διοίκησης του Α.Σ. Λαμία. Απώτερη επιδίωξη είναι να στελεχώνεται η πρώτη ομάδα του συλλόγου από αθλητές των τμημάτων υποδομής.
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιώργος Καψαλιάρης που τόνισε τη σημασία της ύπαρξης τμημάτων υποδομής τόσο για τον σύλλογο αλλά και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Α.Σ. Λαμία είπε ότι θα γίνει συστηματική προσπάθεια, σκληρή δουλειά και θα βγουν ταλέντα από τα τμήματα υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.