Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Παραλειπόμενα του Κυριακάτικου αγώνα...

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στο κοινό της συνδυάστηκε με νίκη. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης υπήρξαν και ενδιαφέροντα εξωαγωνιστικά στοιχεία.

Ας παινέψουμε το σπίτι μας πρώτα! Με πρωτοβουλία μου και κατόπιν σχετικής έγκρισης από την διοίκηση του Α.Σ. Λαμία, στους θεατές του αγώνα μοιράστηκε ένα τρίπτυχο φυλλάδιο.

Η γνωστή παρέα διαβάζει με ενδιαφέρον το φυλλάδιο του ultra!

Σκλαβούνης, Μπάγιας, Μαλαβέτας και Τροχίστρας!

Αν και πήραν απουσία από τον αγώνα της Φιλιππούπολης, η παρέα δικαιολογήθηκε λόγω της αλλαγής της ημέρας από Κυριακή σε Σάββατο. Υποσχέθηκαν όμως ότι δεν θα ξαναλείψουν από κανένα γήπεδο εκτός Λαμίας! Είναι μια παρέα αγνών φίλων της ομάδας που δεν της γύρισαν ποτέ την πλάτη, ας παραδειγματιστούμε!



Παρών δήλωσε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και ο Μάκης. Ήρθε από την Αθήνα και κρέμασε το πανό του Athens Club. Στον επόμενο αγώνα το πανό του Μάκη θα έχει και παρέα... το πανό του Ultra θα είναι εκεί!

Ενδιαφέρον προκάλεσαν κι άλλες παρουσίες στο γήπεδο:

Ο Νίκος Τσιλαλής με τον Νίκο Χαλκιά!


Ο βετεράνος Γιάννης Αργυρίου, πάντα κοντά στην Λαμία!

κι ο Θανάσης Αργύρης ήταν εκεί...

Το παρόν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. έδωσαν και βουλευτές του Νομού. Η θέση του Forza Λαμία είναι ξεκάθαρη σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική. Δεν θα δημοσιευθεί καμία φωτογραφία αλλά ούτε και θα γίνει ονομαστική αναφορά υποψηφίων βουλευτών που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Σ. Λαμία που μου επέτρεψαν να διανείμω το φυλλάδιο. Από την πλευρά μου ήταν μια κίνηση ουσιαστικής στήριξης προς την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τις περιπέτειες που πέρασε αλλά και τις δυσκολίες που ακόμα βιώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.