Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Α.Σ. Λαμία - Πανδαμαστιακός 3-0


Νίκησε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ. η Λαμία. Απέναντι σε μια ομάδα με αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια στο Φθιωτικό ποδοσφαιρο η Λαμία ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 3-0.


Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις ακόλουθες ενδεκάδες:

Α.Σ. Λαμία: Β. Μπαγινέτας, Αποστολόπουλος, Στ. Κάππος, Ηλ. Μπαγινέτας, Χουλιάρας, Γουργιώτης, Λαϊνας, Λέσσης, Βαργιανίτης, Πάνος και Αντωνιάδης.

Πανδαμαστιακός: Κουρκουλιώτης, Παρδάλης, Ζιάκας, Κ. Χαϊδής, Καραγιάννης, Μυλωνάς, Χριστοδούλου, Σπαθούλας, Νάστος, Χρ. Χαϊδής και Τσίκας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ενθουσιασμό κι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν νωρίς στον αγώνα. Στο 6ο λεπτό ο Νάστος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Β. Μπαγινέτα με τον τερματοφύλακα της Λαμίας ν΄αποκρούει σωτήρια!

μπήκαν δυνατά οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι

Στο 11΄ο Πάνος έκανε μια συστημένη σέντρα για τον Αντωνιάδη με την κεφαλιά του σέντερ φορ της Λαμίας, από το πέναλτυ, να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 18΄ο Βαργιανίτης έστρωσε για τον Λαϊνα που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή όμως ο Κουρκουλιώτης έπεσε στην δεξιά του γωνία κι απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 29΄ο Πανδαμαστιακός έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Τσακλίδη να παίρνει τη θέση του Τσίκα. Ο Πάνος εκτέλεσε κόρνερ για την Λαμία στο 37΄, πήρε την κεφαλιά ο Ηλ. Μπαγινέτας όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 41΄ο Πανδαμαστιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει. Μετά από σύγχυση στην περιοχή της Λαμίας η μπάλα κατέληξε στον Σπαθούλα που σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 44΄οι φιλοξενούμενοι έκαναν και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, ο Σπαθούλας έδωσε τη θέση του στον Ντεμίρη.
Δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι δύο ομάδες και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

πραγματικός αρχηγός ο Ηλ. Μπαγινέτας, πάντα παθιασμένος!

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Λαμία πραγματοποίησε διπλή αλλαγή με τους Λέντα και Ζώγα να μπαίνουν στον αγώνα αντί των Β. Μπαγινέτα και Λαϊνα αντίστοιχα. Η πρώτη αξιόλογη φάση στο 2ο μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Χρ. Χαϊδής εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση, λίγο έξω από την περιοχή της Λαμίας, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55΄η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Αποστολόπουλος πάσαρε στον Βαργιανίτη που με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

ο Αποστολόπουλος πασάρει στον Βαργιανίτη...

... που δίνει στη μπάλα τροχιά προς τα δίχτυα για το 1-0!

Στο 57΄η Λαμία είχε δοκάρι. Μετά από κόρνερ ο Ηλ. Μπαγινέτας πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Πέτρος Πανόπουλος πραγματοποίησε και την τρίτη αλλαγή για την Λαμία βάζοντας τον Βαρυπάτη στη θέση του Λέσση. Στο 63΄ο Πανδαμαστιακός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Μυλωνάς μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Λαμίας, πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 70΄ο Πάνος εκτέλεσε κόρνερ για τη Λαμία, η μπάλα κατέληξε στον Ηλ. Μπαγινέτα που σούταρε δυνατά όμως ο Κουρκουλιώτης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 72΄ο Αντωνιάδης με όμορφη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά ο Κουρκουλιώτης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του επιθετικού της Λαμίας.

ο Χρήστος Αντωνιάδης ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους!

Στο 77΄ο Βαργιανίτης μ΄ένα εντυπωσιακό οριζόντιο ψαλίδι προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά την παρέμβαση αμυντικού της Δαμάστας. Στο 84΄ο Ηλ. Μπαγινέτας εκτέλεσε φάουλ για την Λαμία λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Δαμάστας. Ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χουλιάρας με κεφαλιά έκανε το 2-0! Στο 88΄ο Γουργιώτης έτρεξε σχεδόν το μισό γήπεδο από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον αμαρκάριστο Ζώγα που με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ο Γουργιώτης πασάρει στον Ζώγα που σκοράρει σε κενή εστία για το 3-0!

Η Λαμία ανέβασε στροφές στο τέλος καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση κι αναμένει τον αντίπαλό της στον δρόμο για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές.


Δείτε το 2ο γκολ της Λαμίας, το εντυπωσιακό ψαλίδι του Βαργιανίτη και άλλα highlights του αγώνα, στο lamiafclive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.