Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Βράβευση Χρήστου Αντωνιάδη

Το FORZA ΛΑΜΙΑ βράβευσε χθες τον Χρήστο Αντωνιάδη ως καλύτερο παίκτη του Α.Σ. "Λαμία" στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Η βράβευση έγινε πριν την έναρξη του αγώνα και ο Χρήστος Αντωνιάδης χειροκροτήθηκε από τους θεατές της αναμέτρησης που αναγνώρισαν την αξία και την προσφορά του Καβαλιώτη επιθετικού της ομάδας! Η ανάδειξη του Χρήστου Αντωνιάδη έγινε μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία του ιστότοπου. Η ψηφοφορία είχε διάρκεια 31 ημερών, από την 21/12/2009 έως την 20/1/2010. Συμμετείχαν 563 επισκέπτες του ιστότοπου κι ο Χρήστος Αντωνιάδης συγκέντρωσε την προτίμηση 131 επισκεπτών.


Ο Χρήστος Αντωνιάδης συμμετείχε και στους 14 τους αγώνες της ομάδας στον 1ο γύρο σκοράροντας 10 γκολ κι είναι ο πρώτος σκόρερ του ομίλου! Μπράβο Χρήστο!

Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του Α.Σ. "Λαμία" για την άδειά της να πραγματοποιηθεί η βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας!
Eπίσης θέλω να ευχαριστήσω τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που συμπεριέλαβαν την βράβευση του Χρήστου Αντωνιάδη στο ρεπορτάζ τους κι ενημερώθηκε για το γεγονός ο φίλαθλος κόσμος της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.