Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ο επόμενος αντίπαλος, Αγρότης Λιανοκλαδίου


Φθιωτικό ντέρμπυ την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Ο
Α.Σ. "Λαμία" υποδέχεται τον Αγρότη από το γειτονικό Λιανοκλάδι σε μια αναμέτρηση θα προσελκύσει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα κι η αναμέτρησή τους παρουσιάζει εκτός από το τοπικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον! Ο Α.Σ. "Λαμία" προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής έχοντας στο απουσιολόγιό του τον τιμωρημένο Κώστα Χουλιάρα. Απόντας θα είναι για τον Αγρότη ο Θοδωρής Τζουάνας που είναι και αυτός τιμωρημένος.

Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητος για 13 αγωνιστικές! Τελευταία φορά που ηττήθηκε η ομάδα του Λιανοκλαδίου, ήταν στις 11 Οκτώβρη 2009 όταν στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής έχασε με 0-1 από τη Λαμία. Από τότε ο Αγρότης με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κι έχει σε εκκρεμότητα τον αγώνα με την Α.Ε. Διμηνίου που διακόπηκε (1-1 στο 70΄).

Έτσι έπαιξε στον πρώτο γύρο

Ο Αγρότης στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος ξεκίνησε με τον Βάϊο Αλεξανδρή κάτω από τα δοκάρια όμως λόγω τραυματισμού βασικός τερματοφύλακας είναι πια ο ΚώσταςΤριβέλλας. Δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε στους πρώτους αγώνες ο Σκόρδας όμως έμεινε εκτός ενδεκάδας με την επιστροφή του Σπύρου Βιτζέκα και την παράλληλη μετατόπιση του Θοδωρή Τζουάνα στο δεξί άκρο της άμυνας. Κεντρικοί αμυντικοί για τον Αγρότη οι Βιτζέκας και Κουφιώτης και στο αριστερό άκρο ο Χρήστος Στυλιανός. Στη μεσαία γραμμή δεσπόζει η παρουσία του Γιάννη Χανή έχοντας δίπλα του συνήθως τον Αντωνόπουλο και τον Κραββαρίτη. Συμμετοχή στη μεσαία γραμμή του Αγρότη είχαν και οι Κουτρομάνος ως βασικός αρχικά και σε πολλά παιχνίδια ως αλλαγή, ΝίκοςΤσούκαλος και Θανάσης Τσούκαλος. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο ΝίκοςΤαμάμης με τον Λευτέρη Βεστάκη να παίζει αριστερά και τον αρχηγό Μιχάλη Καλύβα δεξιά.

Η σύνθεση του Αγρότη στον τελευταίο αγώνα με τον Πύρασο (νίκη με 1-0) ήταν η ακόλουθη:
Τριβέλας, Τζουάνας (75’ Σκόρδας), Στυλιανός, Βιτζέκας, Κουφιώτης, Αντωνόπουλος (40’ Τσούκαλος Ν.), Καλύβας, Τσούκαλος Θ., Tαμάμης, Χανής (75’ Κουτρομάνος) και Βεστάκης.

Ο Αγρότης στους εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα έδειξε ένα επιθετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Με πίεση στο χώρο του κέντρου και φαρμακερές αντεπιθέσεις που του έδωσαν σπουδαίες νίκες στην Ιτέα, στο Μουζάκι και στην Ελασσόνα. Πήρε ισοπαλία στην Καλαμπάκα από τα Μετέωρα και στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλων Λάρισας κι έχασε μόνο στην 2η αγωνιστική από τον Πύρασο.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Λαμία είχε επιβληθεί του Αγρότη με 0-1 χάρη σ΄ένα γκολ του Χρήστου Αντωνιάδη.

Διαβάστε σχετικά: Αγρότης Λιανοκλαδίου - Α.Σ. "Λαμία" 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.