Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

απ΄τον αγώνα στο Καρπενήσι

Το κρύο ήταν τσουχτερό στο Καρπενήσι και φυσούσε δυνατός αέρας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι καιρικές συνθήκες άλλαζαν διαρκώς. Ξεκινήσαμε με ψιλόβροχο, το γύρισε σε χιόνι, μετά βγήκε ήλιος, ξανά χιόνι και μας έμεινε η συννεφιά για το τέλος... Παρ΄όλα αυτά η κερκίδα δεν ήταν άδεια, ούτε και ήσυχη

με τον κυρ Αποστόλη αψηφίσαμε το κρύο και πήγαμε στο Καρπενήσι για να κρεμάσουμε το πανό μας και να ενθαρρύνουμε τα παιδιά της Λαμίας. Στην παρέα προστέθηκε και ο κ. Λαΐνας.

οικογενειακώς στο Καρπενήσι! να έβαζε κι ένα γκολ ο Βάγγος...

οι προπονητές των δύο ομάδων πριν τον αγώνα

προθέρμανση κάτω απ΄το χιονισμένο Βελούχι

κεφάτοι οι αναπληρωματικοί του Α.Π.Ο.Κ.

οι φίλοι του Α.Π.Ο.Κ. στο πνεύμα των ημερών!

Εντός αγωνιστικού χώρου όλα κύλησαν ομαλά. Οι φυσικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, παίκτες και προπονητές, έδωσαν τον αγώνα τους δυνατά αλλά καθαρά και για 90 λεπτά τους χώριζε μόνο η επιθυμία για την νίκη. Ας πάρουν μαθήματα όσοι επιδίδονται σε ψευτοπαληκαρισμούς στην κερκίδα και επιδιώκουν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη τους μέσα από ανόητες ενέργειες. Προσωπικά χαίρομαι που φεύγοντας από το γήπεδο ήξερα πως είχα μάθει μια καινούρια λέξη σε κάποιους ανεγκέφαλους, την λέξη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ! Χαίρομαι που την επαναλάμβαναν συνέχεια μιας και η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης! Δεσμεύομαι στην επόμενη επίσκεψή μου στο Καρπενήσι να τους εξηγήσω και την έννοια της λέξης! Δεν ξέρω πότε θα έρθει αυτή η στιγμή, ελπίζω να σωθεί ο Α.Π.Ο.Κ. και να πάω και του χρόνου στο Καρπενήσι γιατί στη Λαμία τα "παληκάρια" δεν τα βλέπω πρόθυμα να έρθουν. Εξηγούμαι ότι αναφέρομαι στους λίγους ανόητους που επιχείρησαν να δημιουργήσουν προβλήματα απ΄το τίποτα. Επειδή η καταγωγή μου κατά το ήμισυ είναι από την Ευρυτανία εγώ τους Ευρυτάνες τους ξέρω απλούς,γνήσιους, περήφανους και λεβέντες!

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Παναγιώτη Κολλημένο, δημοσιογράφο των Ευρυτανικών Νέων για την βοήθειά του! Ο Παναγιώτης, εκτός απ΄την βοήθεια και συνεργασία το περασμένο Σάββατο στο Καρπενήσι, με βοηθάει στην ροή πληροφόρησης για την εξέλιξη των αναμετρήσεων κάθε αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.