Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Α.Π.Ο.Κ. "Βελούχι" - Α.Σ. "Λαμία" 2-0, με άλλη ματιά...


Ο αγώνας στο Καρπενήσι από άλλη οπτική γωνία...



ΑΠΟΚ Βελούχι - Λαμία 2 - 0


Ιστορική νίκη των Ευρυτάνων στο γειτονικό ντέρμπι.

Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα του Βελουχίου, που επικράτησε με 2 - 0 της γειτονικής Λαμίας και βρίσκεται σε τροχιά παραμονής. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου σε εξ αναβολής ματς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση εξ αιτίας αργοπορίας του διαιτητικού τρίου (Έφτασαν 2.45 στο γήπεδο). Το ταξί των διαιτητών αντιμετώπισε πρόβλημα από χιονόπτωση στο πέρασμα του από την τοποθεσία «Αραποκέφαλα» στα σύνορα Ευρυτανίας - Αιτωλοακαρνανίας. Η Λαμία με τον Νίκο Σουφλέρη στον πάγκο της συνέχισε με ήττα.Προσπάθησε να βγει στην επίθεση, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει τους Ευρυτάνες. Η απόδοση της Φθιωτικής ομάδας ήταν κάκιστη. Είχαν 4 βασικές απουσίες, τους τιμωρημένους Μπαγινέτα Η., Κάππο Α., Ζέρβα και τον τραυματία Αποστολάκόπουλο. Υπάρχουν αρκετά παράπονα για φαουλ πάνω στον Αποστολόπουλο στο ξεκίνημα της επίθεσης του ΑΠΟΚ, που πέτυχε το 2ο.
Ο ΑΠΟΚ ανέβηκε στην 12η θέση με 18 βαθμούς και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από την γραμμή της παραμονής. Η Λαμία παρέμεινε στην 6η θέση μαζί με την Ελασσόνα με 25 βαθμούς.

Στο 14΄ ο Αντωνιάδης από δεξιά πάσαρε στον Θεοδοσόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ευαγγελόπουλου. Στο 26΄ ο Γεωργακόπουλος έκανε ατομική ενέργεια, έφτασε στα όρια της περιοχής αλλά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπαγινέτα. Στο 35΄ έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μπόνια από πλάγια αριστερά πέρασε από όλους, αλλά απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Λαμίας στην αριστερή του γωνία. Στο 60΄ ο Μπακαλίδης εκτέλεσε φάουλ απευθείας από πλάγια αριστερά η μπάλα έσκασε στο έδαφος ξεγέλασε τον Μπαγινέτα και κατέληξε αργά και βασανιστικά στην δεξιά του γωνία για να γραφτεί το 1 - 0. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από πλευράς γηπεδούχων. Στο 83΄ σουτ του Λαϊνά εκτός περιοχής έφυγε πολλά μετρά πάνω από την εστία του ΑΠΟΚ. Στο 91΄ ο Σκαρλάτος έδωσε κάθετα στον Μπακαλίδη που έκανε την όμορφη ατομική ενέργεια από δεξιά, γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Ζαραβέλης με πλασέ στην δεξιά γωνία της Λαμίας και αφού η μπάλα κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0. Ο Ζαραβέλης πέτυχε γκολ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στην αρχή της φάσης πάνω στον Αποστολόπουλο, που δεν καταλόγισε ο Αγρινιώτης Κέκελος.

Διαιτητής ήταν ο Κέκελος του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Βοηθούς είχε τον Πυλαρινό και Κακατσίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης) : Ευαγγελόπουλος, Τσιλιμέκης(90΄ Ζαραβέλης), Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος, Ντουφεκιάς, Μπόνιας(73΄ Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος(58΄ Πασσάς), Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος, Σκαρλάτος

Λαμία (Νίκος Σουφλέρης) : Μπαγινέτας Β., Γουργιώτης, Θυμιακός(87΄ Κάππος Σ.), Πάνος(83΄ Βαργιανίτης), Χουλιάρας, Λαϊνάς, Αποστολόπουλος, Λέσσης(71΄ Ζώγας), Θεοδοσόπουλος, Βαρυπάτης, Αντωνιάδης


Πάνος Κολλημενος από τα Ευρυτανικά Νέα (http://www.evrytanika.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.