Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

A.E. Mουζακίου - Α.Σ. "Λαμία" 3-0

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Λαμία στο Μουζάκι. Οι χτυπητές αδυναμίες που έχει φέτος η Λαμία στάθηκαν καθοριστικές ώστε η πλάστιγγα να γείρει προς την μεριά των γηπεδούχων. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με γκολ από τα αποδυτήρια η Λαμία όμως έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί και δέχθηκε γκολ στην πρώτη επιθεση που εκδήλωσαν οι γηπεδούχοι. Η εξέλιξη αυτή καθόρισε και την μορφή του αγώνα. Η Λαμία προσπαθούσε και το Μουζάκι έβαζε τα γκολ... Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σ΄έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Παντελής βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στον Ζήση όμως έκανε ένα πολύ άσχημο πλασέ κι η μπάλα πέρασε άουτ, ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία για την Λαμία να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ότι δεν πέτυχε η Λαμία στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια. Ο Γεωργιάδης έκανε την κούρσα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Παπαστεριάδη που απέφυγε τον Παππά και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ, 1-0 στο 3ο λεπτό. Στο 12΄ο Υφαντής έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Πάνο και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λέντα, ο Παπαευαγγέλου, που έγινε κάτοχος της μπάλας στη συνέχεια, έκανε νέο σουτ για να μπλοκάρει ο Λέντας. Στο 23΄ο Κίσσας εκμεταλλεύτηκε το άσχημο διώξιμο των αμυντικών της Λαμίας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 25΄ο τερματοφύλακας Ζήσης έχασε την μπάλα απ΄τα χέρια του όμως ο Παντελής που μπήκε στη φάση έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 27΄σε αντεπίθεση, ο Κίσσας πρόλαβε τον Λέντα που έκανε έξοδο και πλάσαρε όμως ο Παππάς απομάκρυνε την μπάλα που είχε κατεύθυνση προς τα δίκτυα. Στο 29΄ο Υφαντής πάσαρε στον Παπαστεριάδη που έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 31' , σε νέα αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Παπαστεριάδης έβγαλε τον Κίσσα μόνο του στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας όμως ο επιθετικός του Μουζακίου καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς της Λαμίας. Στο 36΄ο Πάνος εκτέλεσε κόρνερ για την Λαμία από αριστερά, ο Μαντζίκος πήρε την κεφαλιά όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 43΄ο Υφαντής έκανε μια σέντρα σουτ από δεξιά για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Λέντας. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Παντελή όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων θεωρώντας ότι ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας επιχείρησε να τον ξεγελάσει. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0. Η Λαμία πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας όμως δεν μπορούσε να γίνει απειλητική για την εστία των γηπεδούχων. Η Α.Ε. Μουζακίου μετά το γρήγορο γκολ έπαιξε στην κόντρα επίθεση και κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Λαμία έχασε απίστευτη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Ο Παντελής μπήκε στην περιοχή από δεξιά, πάσαρε για τον Μαντζίκο που πλάσαρε στην κίνηση κι ο Ζήσης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα διατηρώντας την εστία του ανέπαφη. Στο 48΄ο Υφαντής βγήκε τετ α τετ με τον Λέντα όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε σωτήρια. Στο 50΄ο Παντελής έκανε σέντρα από αριστερά κι ο Μαντζίκος με γυριστό σουτ υποχρέωσε τον Ζήση σε μια δύσκολη απόκρουση. Από το κόρνερ, μετά την απομάκρυνση των αμυντικών των γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε στον Κουτρομάνο που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 54΄ο Παπαευαγγέλου έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Λέντας. Στο 80΄ο Κουτρομάνος εκτέλεσε φάουλ για την Λαμία λίγο έξω από την περιοχή. Το σουτ του αρχηγού της Λαμίας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Ζήσης.



Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παπαστεριάδη να επιμένει στην διεκδίκηση της μπάλας μετά από μια πάσα του Υφαντή και με πλασέ να πραγματοποιεί το 3-0.


Α.Ε Μουζακίου: Ζήσης, Ζαραμπούκας, Κεχαγιάς, Ρόμπος, Σίμος, Σιώμος, Γεωργιάδης, Παπαευαγγέλου, Κίσσας, Υφαντής, Παπαστεριάδης.

Α.Σ. Λαμία :Λέντας, Πάνος (43΄Καραντάθας), Παππάς, Λέσσης, Κάππος, Γ. Ζιάκας (86' Θ. Ζιάκας), Αναστασίου, Κουτρομάνος, Μαντζίκος (Γερογιάκομος), Παντελής, Λαϊνας.


Η χαμένη ευκαιρία του Παντελή μόλις στο 1ο λεπτό και το πολύ γρήγορο γκολ των γηπεδούχων έκριναν τον αγώνα. Παρά την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος η Λαμία δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ και δέχθηκε κι ένα 2ο γκολ σε μια απ΄τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Έχασε και τον Πάνο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα στο 43΄. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες του Νίκου Τσάμη στο 2ο ημίχρονο, με τον αρχηγό Γιώργο Κουτρομάνο να είναι ο κορυφαίος της Λαμίας, δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπουν στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.