Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Λαμία μετά από έκτακτη συνεδρίαση που είχε αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Καλόγηρο τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας είναι καθαρά ψυχολογικοί και έγινε για να εξαντλήσουμε κάθε ελπίδα αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας.
Νέος προπονητής του Α.Σ. Λαμία αναλαμβάνει από σήμερα ο Νίκος Τσάμης που έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της ομάδας και δεν χρειάζεται νομίζουμε ιδιαίτερες συστάσεις.
Ακόμη θέλουμε να απευθυνθούμε στον κόσμο της Λαμίας ότι έχουμε ακόμη έναν γύρο μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί διοίκηση , προπονητής και ποδοσφαιριστές να κάνουμε ότι το καλύτερο για την ομάδα μας.
Κάνουμε έκκληση στον κόσμο αρχής δεδομένης από την Κυριακή να παρευρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε με μια από τις πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου.



Mε εκτίμηση
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.