Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ενισχύεται η ομάδα;

Σε δηλώσεις του μετά τον χθεσινό αγώνα στον Τύρναβο ο Νίκος Τσιλαλής ανέφερε:

"Ίσως να ξεφεύγουμε από τον αρχικό μας στόχο. Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Δύναμη της Λαμίας είναι η έδρα της, ο κόσμος της. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Το είχα πει και στην γενική συνέλευση".

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετείχε τις τελευταίες μέρες και παίκτης προερχόμενος από ΠΑΕ της Β εθνικής. Το FORZA ΛΑΜΙΑ κατέγραψε το γεγονός και μετά τη χθεσινή δήλωση του κ. Τσιλαλή παρουσιάζει το θέμα.


Για ευνόητους λόγους οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές αλλά αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Είναι από την προπόνηση στο Lamia Plaza στις 14 Ιανουαρίου 2010. Μαζί με την Λαμία προπονείται κι ο πρώην παίκτης της Φώτης Χατζηβαλσάμης.


Ο ultra παρακολουθεί παντού και πάντα την ομάδα. Αρουραίος των αποδυτηρίων δεν υπήρξε ποτέ αλλά ούτε και θα γίνει. Παρουσιάζω αυτές τις φωτογραφίες αφού πλέον τόσο ο κ. Τσιλαλής από το Δ.Σ. όσο και ο τεχνικός διευθυντής κ.Σουφλέρης αναφέρθηκαν στην ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.