Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

επόμενος προορισμός το Καρπενήσι!

Στο γειτονικό Καρπενήσι θα ταξιδέψει αύριο η Λαμία για ν΄αντιμετωπίσει τον Α.Π.Ο.Κ. "Βελούχι", αν φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες.

Η Λαμία θέλει τη νίκη για να κρατηθεί ψηλά στη βαθμολογία και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Μετά τα θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα σε Καρδίτσα και Τύρναβο ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Λάρισας που προσγείωσε ανώμαλα πολλούς. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν ένα ακόμα θέμα που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη κι ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει άγχος στις τάξεις του Α.Σ. "Λαμία".

Στην άλλη πλευρά ο Α.Π.Ο.Κ. μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στην Νέα Αγχίαλο με 0-3 επί του Πύρασου απέδειξε ότι θα κυνηγήσει την παραμονή στην κατηγορία κι έχει την δυνατότητα να πετύχει αυτόν το στόχο. Η νίκη απέναντι στην Λαμία θ΄ανεβάσει κι άλλο το Βελούχι στη βαθμολογία και φυσικά θ΄ανεβάσει και το ηθικό της ομάδας.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Λαμία είχε επικρατήσει με 3-0 χάρη στα τέρματα του Θανάση Σερπάνου (2) και του Χρήστου Αντωνιάδη. Δείτε εδώ.

Ο αυριανός αντίπαλος όπως τον είδαμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο με αμυντική διάταξη χρησιμοποιώντας μια διάταξη 5-4-1. Είναι ομάδα με κλειστή και συμπαγή άμυνα. Πηγή κινδύνων ο Μπακαλίδης, ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα για το επίπεδο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο έμπειρος Κρασιάς αποτελεί βασικό στήριγμα της ομάδας του "Βελουχίου". Πολύ καλός στο φετινό πρωτάθλημα ο Γεωργακόπουλος που όμως θ΄απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση μιας κι είναι τιμωρημένος.
____________________________________________________________

Έτσι έπαιξε με το Μουζάκι ο Α.Π.Ο.Κ.


Το Βελούχι ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Ευαγγελόπουλο. Λίμπερο ήταν ο αρχηγός του Κρασιάς με κεντρικούς αμυντικούς τον Βλάχο και τον Πασσά. Στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Τσιλιμέκης και στο αριστερό ο Συγκελόπουλος. Στο κέντρο ξεκίνησε η 3αδα Γεωργακόπουλος- Ντουφεκιάς-Μπόνιας. Ο πρώτος είχε ανασταλτικό ρόλο και οι άλλοι μπροστά του σε πιο ελεύθερο ρόλο (Αγωνίστηκαν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα). Σαν μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ο Μπακαλίδης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σκαρλάτος.

του Πάνου Κολλημένου από τα Ευρυτανικά Νέα
____________________________________________________________

Μοναδική απουσία για την Λαμία θα είναι ο Χουλιάρας που είναι τιμωρημένος. Στο Καρπενήσι στο πλευρό της Λαμίας αναμένεται να ταξιδέψουν και οι φίλοι της για να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας!

Απομένει να μάθουμε αν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή αναμέτρηση. Η Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας θα ελέγξει την κατάσταση του γηπέδου και θα ενημερώσει την διοργανώτρια αρχή για τυχόν ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Είναι γνωστό ότι οι καιρικές συνθήκες στην Ευρυτανία τις τελευταίες μέρες είναι άσχημες. Η όποια απόφαση της διοργανώτριας αρχής θα πρέπει να έχει ως γνώμονα την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών συμπεριλαμβάνοντας εκτός από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και την κατάσταση του οδικού άξονα στα κριτήρια λήψης της απόφασης για την τέλεση ή μη του αγώνα.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.