Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συνεργάτης του Α.Σ. "Λαμία" ο Βασίλης Κατσαβριάς.

Είναι αναγκαίο να διευκρινιστούν κάποια σημεία σχετικά με την χθεσινή ανάρτηση που αφορούσε την προπόνηση του Α.Σ. Λαμία και την παρουσία του κ. Κατσαβριά στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με τον κ. Κατσαβριά μου είπε τα ακόλουθα:

"Η ομάδα μου είναι η Δαμάστα και παραμένω προπονητής της. Δεν ανήκω στο προπονητικό τιμ της Λαμίας. Μου έγινε πρόταση πριν τα Χριστούγεννα την οποία θεωρώ τιμητική! Δεν μπορώ να αφήσω τώρα την ομάδα μου με την οποία έχω δεθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια.Είμαι κοντά στους συναδέλφους, στους κυρίους Σουφλέρη και Πάντο σε ότι με χρειαστούν".

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο κ. Κατσαβριάς είναι εξωτερικός συνεργάτης του Α.Σ. Λαμία με διάθεση να συνδράμει το έργο των προπονητών της Λαμίας όπως αυτοί του το ζητήσουν.

Άλλωστε αυτό ακριβώς ανέφερε και χθες το FORZA ΛΑΜΙΑ

"...Η προπόνηση της ομάδας έγινε υπό τις οδηγίες του Νίκου Σουφλέρη και του Βασίλη Πάντου και με την παρουσία του Βασίλη Κατσαβριά που θα συνεργαστεί με την ομάδα της Λαμίας..."

Ευχόμαστε στον κ. Κατσαβριά καλή επιτυχία! Τα αποτελέσματα της επιτυχημένης δουλειάς του με τον Πανδαμαστιακό είναι εμφανή στο Φθιωτικό Ποδόσφαιρο! Η προσφορά του κ.Κατσαβριά στην ομάδα της Λαμίας είναι καταγεγραμμένη και διαχρονική! Η τωρινή συνεργασία του με την ομάδα επιτρέπει μια αισιοδοξία και για μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον με τον Α.Σ. Λαμία κάτι που και ο κ. Κατσαβριάς βλέπει θετικά!

Στο προπονητικό τιμ της Λαμίας ανήκουν οι Νίκος Σουφλέρης, Βασίλης Πάντος και Γιώργος Καψαλιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.