Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Τα νέα της ομάδας

Στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού...



Ο μέρες περνάνε γρήγορα κι η προθεσμία για να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα ως Π.Α.Ε. στο πρωτάθλημα της περιόδου 2008-2009 είναι πολύ κοντά... ελάχιστες μέρες έμειναν. Ο κίνδυνος να χαθεί η Λαμία απ΄τον ποδοσφαιρικό χάρτη των επαγγελματικών κατηγοριών είναι πια πολύ μεγάλος! Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο η ομάδα να μετατραπεί σε Τ.Α.Π. αλλά και πάλι ο χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες είναι πολύ λίγος. Η αγωνία κορυφώνεται και δυστυχώς τίποτα το επιβεβαιωμένο δεν υπάρχει για την τύχη της ομάδας. Οργιάζουν οι φήμες για την εξαγορά της Π.Α.Ε. από τον Αλέξη Κούγια με τις πληροφορίες όμως να είναι αντικρουόμενες. Ο ερασιτέχνης Α.Σ. Λαμία βρίσκεται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τον νυν πρόεδρο κι ενδιαφερόμενους επενδυτές για την εξεύρεση λύσης.

Ευχή και ελπίδα όλων είναι να πάνε όλα καλά κι η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας και φυσικά να πρωταγωνιστήσει! Η ως τώρα κατάσταση δεν επιτρέπει καμιά αισιοδοξία κι ο Α.Σ. Λαμία είναι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.