Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Τα νέα της ομάδας.


Πρεμιέρα με όνειρα κι ελπίδες...


Κάτω απ΄τις επευφημίες των περίπου 4οο οπαδών της η Λαμία έκανε πρεμιέρα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Ο κόσμος ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά κι ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος! Αν και η πρώτη εμφάνιση δεν είχε κάποια έκπληξη για τον φίλαθλο κόσμο, κάποια ηχηρή μεταγραφή, όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι με το τέλος της πρώτης προπόνησης της ομάδας.

Αιώνια πιστοί στις κερκίδες...

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη νέα εποχή στην ποδοσφαιρική Λαμία!

Η εξέδρα πήρε φωτιά!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον κόσμο,
«Πρώτο μέλημα μας είναι να φτιάξουμε ομάδα γιατί οι παίκτες είναι καινούργιοι. Έχω εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ. Δεύτερο μέλημα μας είναι να γίνει σκέπαστρο στο γήπεδο για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει με τους υπεύθυνους. Και τρίτο θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν και άλλες μεταγραφές ηχηρές αλλά και από την κοινοτική αγορά» ήταν οι δηλώσεις του.

Στα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας η χαρακτηριστική φράση του Αλέξη Κούγια ότι ξεκινάμε όχι απ΄το μηδέν αλλά υπό του μηδενός... Ζήτησε πίστωση χρόνου απ΄τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας. Ζήτησε να φανούν οι Λαμιώτες φίλαθλοι φιλόξενοι στους επισκέπτες της νέας περιόδου, ν΄αλλάξει η νοοτροπία, η κερκίδα να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των παικτών και να μην υπάρχει κακή συμπεριφορά. Οι οπαδοί της Λαμίας εκτός από το καλωσόρισμα ενθουσίασαν τον Αλέξη Κούγια με το σύνθημα "Αλέξη μαζί στην Α΄εθνική"!

Η ομάδα αναχωρεί την Πέμπτη για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο.

Το φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας επιμελήθηκε ο Γιάννης Κολώνιας. Γιάννη ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.