Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008

Συνέντευξη: Δημήτρης ΛαζαρίδηςΔημήτρης Λαζαρίδης


Tο lamiafc.gr βρήκε το Δημήτρη Λαζαρίδη κι ο νέος παίκτης της Λαμίας προσφέρθηκε ν΄απαντήσει στις ερωτήσεις μας!
Ο Δημήτρης Λαζαρίδης με τη φανέλα του Π.Α.Σ. Πρέβεζα.
Τι γνωρίζεις για τη νέα ομάδα σου;
Έχω βρεθεί αντιμέτωπος με την Λαμία πολλές φορές. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, πολύ κόσμο, με ένδοξο παρελθόν!

Με τι διάθεση έρχεσαι ν΄αγωνιστείς στη Λαμία;
Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Θέλω να παίξουμε σαν ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο της Λαμίας!


Τι περιμένεις απ΄τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας;
Ξέρω πολύ καλά ότι η Λαμία έχει πολλούς κι ένθερμους υποστηρικτές! Με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα ως τώρα αντιμετώπισα τη Λαμία και κάθε φορά το γήπεδο στη Λαμία ήταν κατάμεστο! Εντυπωσιακή εικόνα! Εμψυχώνουν την ομάδα και περιμένω από αυτούς να μας στηρίξουν φέτος


Κάνε μια ευχή για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής που θ΄αρχίσει στις 14 Σεπτέμβρη
Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο! Όλα τα άλλα θα έρθουν...

Δημήτρη σ΄ευχαριστώ πολύ! Σε περιμένουμε στη Λαμία για να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή! Κορυφαία κοινωνική εκδήλωση όπως είπε κι ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. κ. Κούγιας!

Κι εγώ ευχαριστώ! Γειά σας!

Η συνομιλία μου με τον Δημήτρη Λαζαρίδη ήταν τηλεφωνική και τον ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή του!


Οι συμπαίκτες του τον συγχαίρουν μετά το γκολ που πέτυχε πέρυσι στον συμπαίκτη του πλέον Νίκο Σουμουλίδη στον αγώνα Πρέβεζα - Αλεξανδρούπολη.

Ο Δημήτρης Λαζαρίδης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1980. Ξεκίνησε την καριέρα του απ΄τις νεανικές ομάδες της Καστοριάς και προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα. Αγωνίστηκε με τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς στη Β΄και στη Γ΄εθνική ως το 2001. Αγωνίστηκε στην Βέροια για 3 χρόνια με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής της Δ΄εθνικής κατηγορίας το 2003 και ανακυρύχτηκε καλύτερος παίκτης της κατηγορίας από την Ε.Π.Ο.! Με τα χρώματα της βασίλισσας του Βορρά αγωνίστηκε και στην Γ΄εθνική κατηγορία. Συνέχισε την καριέρα του στην Δόξα Δράμας στην Γ΄εθνική και μετεγγράφηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου και αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο. Πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Πρέβεζας πετυχαίνοντας και 8 γκολ στο πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.