Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας


Ήττα στο πρώτο φιλικό.


Την ήττα με 2-1 από το Χαϊδάρι στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Χάνια του Πηλίου γνώρισε η Λαμία. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Χωριανόπουλος (63') και Τσαμπούρης (76'). Η Λαμία προηγήθηκε στο 54' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζή. Η Λαμία παρατάχθηκε με έξι παίκτες υπό δοκιμή. Πρόκειται για τους Παπαθεοδώρου (21 ετών, αμυντικός από Ανακάλυψη Δράμας), Φιλίποφ (31 ετών, μέσος από Βουλγαρία), Χατζής (μέσος από Πυρσό Γρεβενών), Βέργος (μέσος από Ολυμπιακό Βόλου), Τσακαλίδης (από τμήματα υποδομών ΠΑΟΚ) και Αντ. Καλογερόπουλος (μέσος από Μεσσηνιακό). Οι βασικοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν θα δώσουν φιλικό την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στα μεταγραφικά των Λαμιωτών, συμφώνησε για τρία χρόνια ο 23χρονος επιθετικός Πάρης Πανταζόπουλος από τα Βριλήσσια. Αντίθετα, «ναυάγησε» η μεταγραφή του Κροάτη Μπόζιτς λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Η Λαμία αγωνίστηκε με τους: Πολυχρονίδη, Χατζή, Αβραμίδη, Παπαθεοδώρου, Μενδρινό, Φιλίποφ, Τσάνη, Γιουβανέλη, Βέργο, Καπουράνη, Τσακαλίδη. Αγωνίστηκαν και οι Κωστής, Αντ. Καλογερόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.