Τρίτη, 8 Ιουλίου 2008

Διοικητικές εξελίξειςΕίναι ν΄απορεί κανείς...8 Ιούλη κι ακόμα το τοπίο στο διοικητικό ζήτημα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Νίκος Λιόλιος εξακολουθεί να είναι πρόεδρος της Π.Α.Ε. Λαμία, ομάδα όμως δεν υπάρχει! Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει για να δηλωθεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, από ποιόν να γίνει άλλωστε; Διεργασίες για την επόμενη μέρα γίνονται αλλά αν δεν αλλάξει άμεσα το διοικητικό καθεστώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και άσχημες.

Απ΄τη μια υπάρχει η κίνηση του ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία ο οποίος βρίσκεται τυπικά υπό τον έλεγχο του συνδέσμου φιλάθλων. Στόχος του ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία είναι να μετατραπεί η ομάδα σε Τ.Α.Π. ώστε να απαλλαγεί από τα χρέη της Π.Α.Ε. Αρωγός σ΄αυτή την προσπάθεια εμφανίζεται γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας, συνεπικουρούμενος κι από πρώην μέλη του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. που ουσιαστικά κινούν τα νήματα σ΄αυτή την υπόθεση. Οι διαπραγματεύσεις του ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία με τον νυν πρόεδρο κ. Νίκο Λιόλιο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κι ίσως να είχε ήδη ανακοινωθεί η συμφωνία αν δεν χρονοτριβούσε ο Νίκος Λιόλιος.

Εκτός της προσπάθειας του ερασιτέχνη υπάρχει ακόμα μια πρόταση για την αγορά της Π.Α.Ε. Ο Αλέξης Κούγιας, πρώην πρόεδρος πια του Π.Α.Σ. Γιάννενα, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα της Λαμίας. Ο κ. Κούγιας εκτός των ενδεδειγμένων σε τέτοιες περιπτώσεις ενεργειών όπως είναι η ενημέρωση περί του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Π.Α.Ε. και διερεύνησης των οφειλών της, προχώρησε και σε άλλες κινήσεις που φανερώνουν το ουσιαστικό ενδιαφέρον του. Ήρθε σε επαφή με τοπικούς φορείς και προσωπικούς συνεργάτες του από την πόλη της Λαμίας για να συλλέξει περισσότερα στοιχεία. Οι εξελίξεις και σ΄αυτή την περίπτωση αναμένονται άμεσα μιας και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ενδεχομένως η ύπαρξη του ενδιαφέροντος για την Π.Α.Ε. από τον Αλέξη Κούγια να είναι η αιτία που καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις με τον ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία ο Νίκος Λιόλιος.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Λαμίας είναι κρίσιμη και κάθε ενδεχόμενο είναι ανοικτό, ακόμα και της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ούτε καν σ΄αυτό της Δ΄εθνικής... Είναι ν΄απορεί κανείς μ΄όσα συμβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.