Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Τα νέα της ομάδας

Κάτι άλλαξε...

Η χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας ήταν διαφορετική από κάθε προηγούμενη τα τελευταία χρόνια. Είχε κόσμο στις κερκίδες και μεγάλο πρωταγωνιστή τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. κ. Κούγια! Όλος ο φίλαθλος κόσμος κρεμόταν από τα χείλη του Αλέξη Κούγια χθες στο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Μπορεί να μην είδε "παικταράδες" ο κόσμος στο γήπεδο αλλά υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία κι η αίσθηση ότι η ομάδα ανέβηκε επίπεδο. Ο κ. Κούγιας είπε για τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο ώστε να παρακολουθούν οι φίλαθλοι τους αγώνες με τις στοιχειώδεις ανέσεις. Θα υπάρχουν φθηνά εισιτήρια διαρκείας για να μπορούν όλοι να βλέπουν την Λαμία. Ζήτησε απ΄τους φιλάθλους να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να είναι φιλόξενοι με όσους οπαδούς και ομάδες θα έρθουν στη Λαμία. Είπε ότι θα ενισχυθεί η ομάδα και ζήτησε απ΄όλους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Επανέλαβε ότι θέλει οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Α.Σ. Λαμία να γίνουν κορυφαία κοινωνική εκδήλωση στην πόλη! Ο κ. Κούγιας ερχόμενος στη Λαμία είπε ότι οι ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτη, δεν θεωρεί τον εαυτό του ιδιοκτήτη μιας κι οι ιδέες δεν έχουν ιδιοκτήτη. Το απέδειξε στην παρουσία του στον Π.Α.Σ. Γιάννενα όταν στους αγώνες της ομάδας έδινε το παρών ανάμεσα στους οπαδούς του Π.Α.Σ. κι όχι απ΄τις θέσεις των V.I.P.
Αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της νέας εποχής στην ποδοσφαιρική Λαμία είναι ο κ. Αλέξης Κούγιας. Σημαντικό ρόλο θα έχουν κι οι Λαμιώτες συνεργάτες του κι ευχή όλων είναι να αλλάξει σελίδα η Λαμία και να πάρει τη θέση που της αρμόζει στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα!

ο κ. Κούγιας φτάνει στο γήπεδο με τους συνεργάτες του

χειραψία με τον ζωντανό θρύλο Πέτρο Πανόπουλο!

ο Γιάννης Διαμαντής κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ

Αλέξης Κούγιας απέναντι σε κάμερες και μικρόφωνα!

άρχισαν τα βάσανα για τους παίκτες... καλή επιτυχία παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.